Gamescom: Alles wat je moeten weten over gamescom 2018

Ja! De gamescom van 2018 staat op het punt van beginnen! Het grootste gaming event van Europa wordt wederom gehouden in de Koelnmesse te Keulen en natuurlijk is Gameliner wederom van de partij. Het is alweer de tiende editie en dat moeten we natuurlijk vieren. Dat doen we door het opnemen van dagelijkse items vanaf de beursvloer. Previews, gekkigheid, nieuws en interviews, alles komt voorbij. Dit jaar zijn wij mij vijf man sterk om je te allen tijde op de hoogte te houden. Patrick, Devin en ikzelf nemen de presentatie voor onze rekening. Koen neemt het zware filmwerk op zijn schouders en Alex sluiten we op in de editruimte. Een dreamteam dus!

onbekend

Meer man betekent meer content en daar gaan we dan ook zeker voor zorgen! Onze agenda staat weer propvol en er komen dan ook meer dan genoeg previews aan! Zo gaan we uitvoerig op bezoek bij Nintendo, schuifelen we even langs bij Microsoft en gaan we los bij Bandai Namco. Dat is natuurlijk niet alles want ook Blizzard, CD Projekt Red, Ubisoft en genoeg anderen komen aan de beurt. Genoeg te kijken dus!

Afspraken zijn leuk, maar de echte fun is op de beursvloer te vinden. Daarom zie je ons ook geregeld door de gigantische stroom aan bezoekers ploegen. Wij zijn aanwezig vanaf 21 augustus en hangen op vrijdag 24 augustus de microfoon weer aan de wilgen. Op 22 augustus gaat de beurs open voor de consumenten. Ben jij aanwezig? Stuur dan zeker even een berichtje op een van onze kanalen! Wie weet trekken we je voor de camera of gaan we biertje doen!

onbekend

Over auteur Rudy Wijnberg

Rudy Wijnberg Als het gaat om passief sporten is Rudy een kei gezien hij regelmatig menig vechtersbaas tegen de vloer nokt en tanden laat rapen. Toch is hij niet vies van andere genres. Onder het motto “je moet toch alles in je leven geprobeerd hebben” experimenteert onze Amsterdammer zo nu en dan eens wat. Niet altijd even succesvol, geduld is namelijk niet echt zijn sterkste punt, net als een gracieuze winnaar zijn gedurende menig fighter…

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?