Check hier alle The Game Awards 2023 content

Gamescom: Dark Souls en Ace Combat: Assault Horizon

Namco Bandai werd opgericht op 23 september 2005. Eigenlijk was het zo dat het bedrijf Namco werd overgenomen door Bandai, maar blijkbaar hebben beide partijen besloten om hun naam te behouden, waardoor een samenvoegsel ontstond. Bandai is van origine een speelgoedfabrikant, Namco is het bedrijf dat computergames maakt. Namco Bandai staat bekend om de volgende games: Blue Dragon, Dragon Ball Z, Naruto en Soul Calibur.

Namco zal op de gamescom de volgende titels presenteren:

Dark Souls

Liefhebbers van dungeon crawling games kunnen eind dit jaar hun hart weer ophalen. Namco Bandai komt namelijk op de proppen met Dark Souls, een RPG in een duistere fantasiewereld. Je zult je in het spel door een wereld moeten bewegen die constant veranderd, waardoor je jezelf ook zelf continu aan moet passen. Eén van de elementen waar de game hoge ogen mee wil gaan gooien is 'The Beacon Fire'. Dit vuur zal door de hele game heen een belangrijke rol gaan spelen. Het is een soort safe-zone voor spelers, waar ze kunnen uitrusten van de strijd in de gruwelijke buitenwereld.
Release: 7 oktober 2011
Platforms: PS3, X360

Ace Combat: Assault Horizon

Piloten opgelet! Denk jij dat je goed genoeg bent om de snelste en krachtigste vliegtuigen die er bestaan te besturen, dan heb je de monsters uit Ace Combat nog niet gezien. Eén van de beste dingen aan Assault Horizon is dat alles kapot kan. Met andere woorden: je bent nergens meer veilig, want vliegen zonder een vleugel gaat zo lastig. Verder biedt de game realistische oorlogsscenario's, verschillende soorten vliegtuigen en een competitieve online multiplayer.
Release: 14 oktober 2011
Platforms: PS3, X360

Naruto Shippuden: Ultimate

Met de nieuwe Naruto-game kunnen we eindelijk meemaken wat het is om op de huidige generatie consoles met Naruto te spelen. De ontwikkelaars hebben veel aandacht besteed aan de multiplayer en ook het aantal personages dat de game bevat is zeker niet gering. In Ultimate Ninja Storm Generations kun je het dus met jouw favoriete karakter online opnemen tegen gamers van over de hele wereld. Beter kan het niet worden voor een Naruto-fan!
Release: 2012
Platforms: PS3, X360

Ridge Racer: Unbounded

Bijna iedereen kent de Ridge Racer serie wel. Zo niet, dan is Unbounded waarschijnlijk een mooi deel om alsnog kennis te maken met de serie. De game, ontwikkeld door Bugbear Entertainment en uitgegeven door Namco Bandai, laat je racen als nooit tevoren. Maak je dus klaar voor de meest spectaculaire ritjes die je ooit hebt meegemaakt. Niet voor de mensen met een zwak hart...
Release: 2012
Platforms: PS3, X360, pc

Waar?
Namco Bandai is tijdens de gamescom te vinden in zowel hal vier als in hal zeven (zie ook hier.

Hall 4.1, Stand: F011 G010
Hall 7.1, Stand: B040 A041

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?