Gamescom: De overige uitgevers op de gamescom

We hebben de afgelopen dagen vooruit gekeken op de gamescom, en dan met name naar de uitgevers en de games die ze mee zullen nemen naar Keulen. Het overzicht van al deze artikelen kun je op deze speciale pagina terugvinden.

Uiteraard is dit niet de complete lijst met uitgevers die naar de gamescom gaat om hun nieuwste titels aan het grote publiek te tonen. Daarom vind je in dit artikel een overzicht van de overige uitgevers. Samen met de eerder gemaakte artikelen ben je op deze manier helemaal op de hoogte van wat je op de gamescom kunt verwachten.

2k Games

- Borderlands 2
- NBA 2K11
- The Darkness 2

Capcom

- Asura's Wrath
- Dead Rising 2: Off the Record
- Resident Evil: Racoon City
- Street Fighter X Tekken

Codemasters

- F1 2011

Disney

- Disney Universe

SEGA

- Aliens: Colonial Marines
- Anarchy Reigns
- Binary Domain
- Renegade Ops
- Sonic Generations

Warner Bros. Games

- Batman: Arkham City
- Gotham City Impostors
- LEGO Harry Potter
- Lord of the Rings: War in the North
- Project Ash

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?