Gamescom: De uitgevers op de gamescom

Op woensdag 17 augustus barst het grootste game-evenement van Europa weer in alle hevigheid los. Uitgevers van over de hele wereld komen dan naar Keulen in Duitsland om daar in de Koelnmesse hun nieuwste games tentoon te spreiden. Gameliner is uiteraard ook aanwezig op de gamescom en om alvast een beetje in de sfeer te komen hebben we de line-up van een aantal uitgevers nog eens onder de loep genomen.

Alle line-ups die tot nu toe zijn besproken kun je in het overzicht hieronder terugvinden.

10 augustus 2011 - Ubisoft
11 augustus 2011 - Konami
12 augustus 2011 - Namco Bandai
13 augustus 2011 - THQ
13 augustus 2011 - Electronic Arts
14 augustus 2011 - Activision
14 augustus 2011 - Bethesda Softworks
15 augustus 2011 - Nintendo
15 augustus 2011 - Sony
16 augustus 2011 - Microsoft
16 augustus 2011 - EA

Check voor het laatste gamescom nieuws de speciale nieuwsoverzicht-pagina en blijft op de hoogte.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?