Gamescom: Microsoft op de gamescom

Microsoft Games Studios is eigendom van de Microsoft die we allemaal kennen van hun besturingssysteem Windows. De studio is opgericht in 2002, tegelijk met de release van de eerste Xbox.

Microsoft is bekend van de volgende titels: Age of Empires, Crackdown, Halo en de Microsoft Simulator games.

Microsoft heet niet officieel aangekondigd welke games ze op de gamescom gaan tonen, maar het is aannemelijk dat het gaat om de volgende titels:

Gears of War 3

Met Gears of War 3 komt er een einde aan de kettingzaag-trilogie van Microsoft. Het verhaal van dit derde deel speelt zich achttien maanden na de gebeurtenissen uit het tweede deel af. Marcus, Baird, Dom en de anderen gaan verder op pad om de mensheid te beschermen tegen aanvallen van buitenaf. De game bevat veel nieuwe dingen, waaronder wapens als 'The Bayonet Charge' en 'The Retro Lancer'. De namen alleen al zeggen genoeg, toch?
Release: 20 september 2011
Platform: X360
Overig: preview

onbekend

Forza Motorsport 4

Met het vierde deel van Forza racet Microsoft gewoon vrolijk verder. Uiteraard mag je de beste graphics ooit verwachten in deze game, net als enkele Kinect-toevoegingen. Je kunt bijvoorbeeld om je auto heen lopen en alle details tot op de centimeter nauwkeurig bekijken. Als dat geen hemel is voor de autoliefhebber...
Release: 14 oktober 2011
Platform: X360

onbekend

Halo: Anniversary

We herinneren ons natuurlijk allemaal Halo 3 en Halo Reach, maar je mag niet vergeten dat het ooit allemaal is begonnen op de eerste Xbox met Halo: Combat Evolved. Aangezien het inmiddels al tien jaar geleden is dat die game het levenslicht zag, heeft Microsoft besloten om dit eerste deel opnieuw uit te brengen. Hoe tof is het om de eerste Halo game ooit volledig geremastered opnieuw te spelen? Zeg het zelf maar!
Release: 15 november 2011
Platform: X360

onbekend

Naast bovenstaande titels is het de verwachting dat ook de volgende games op één of andere manier op de gamescom aanwezig zullen zijn:
- Halo 4
- Fable: The Journey
- Kinect Disneyland Adventures
- Kinect Fun Labs
- Kinect Star Wars
- Ryse

Waar?
Microsoft is tijdens de gamescom te vinden in zowel hal vijf als in hal acht (zie ook hier voor Microsoft Duitsland en hier voor Microsoft Limited).

onbekend

Hall 5.2, Stands: B041a, F040, B041, E031 F030, Z020

onbekend

Hall 8.1, Stands: B010 A011, B011 C010

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?