Gamescom: Mortal Kombat X Kollector's Edition in beeld

Geplaatst: 19 april 2015 10:00
Aangepast: 1 januari 2018 00:00
-

Games worden af en toe in speciale edities uitgegeven. Vaak is het een standaard editie gevolgd door een Limited Edition, waardoor je wat unieke in-game dingen krijgt. Warner Bros. pakte het wat groter aan met Mortal Kombat X. Van deze game zijn er verschillende speciale edities verschenen, waarbij The Kollector's Edition by Coarse en Mortal Kombat X: The Kollector's Edition het meeste in het oog springen. Hieronder volgt een korte fotoreportage van de unboxing van deze Kollector's Edition.

Het is meteen duidelijk met Mortal Kombat X welk karakter er gebruikt is om het paradepaardje te zijn. Hoewel, Scorpion kan je niet echt een paradepaardje noemen. De donkere en mysterieuze sfeer druipt er meteen vanaf.

Op de andere kant siert het alom bekende en vertrouwde Mortal Kombat-logo.

Na het verwijderen van het onnodige plastic, blijft enkel datgene over waar het echt om gaat: de inhoud! En wat voor een inhoud is dit, zeg. Met deze speciale editie word je getrakteerd op een Mortal Kombat-comic van DC Comics, genaamd Mortal Kombat X: Blood Ties Comic Book Volume 1, in-game Scorpion-skin, exclusieve stalenhoes, stalenkaart waarop het uitgavenummer staan en een prachtig vormgegeven beeld van Scorpion.

"Get over here!" Laat daar geen onduidelijkheid over bestaan.

Zoals duidelijk te zien is, is dit de Scorpion met het uiterlijk van Mortal Kombat X. Scorpion heeft zijn infameuze speer vast en staat op het punt om aan te vallen. Scorpion staat op een rotsachtige ondergrond en er ligt een slachtoffer beneden hem.

En omdat de hoogte altijd lastig is om in te schatten, hier een banaan voor de schaal (niet inbegrepen). Zoals te zien is, is het beeldje van een mooi formaat.

Het gezicht van Scorpion bevat zeer veel detail en straalt echt een donkere Mortal Kombat-sfeer uit.

En hier nogmaals het vooraanzicht van alles wat deze unieke set te bieden heeft.

Wat vinden jullie van deze Mortal Kombat X: Kollector's Edition? Laat het ons weten in het reactieveld! Vergeet tevens niet mee te doen aan onze Mortal Kombat X-prijsvraag. Benieuwd wat wij van Mortal Kombat X vonden? Check dan hier de review van de game.

Lees meer