Gamescom: Mortal Kombat X Kollector's Edition in beeld

Games worden af en toe in speciale edities uitgegeven. Vaak is het een standaard editie gevolgd door een Limited Edition, waardoor je wat unieke in-game dingen krijgt. Warner Bros. pakte het wat groter aan met Mortal Kombat X. Van deze game zijn er verschillende speciale edities verschenen, waarbij The Kollector's Edition by Coarse en Mortal Kombat X: The Kollector's Edition het meeste in het oog springen. Hieronder volgt een korte fotoreportage van de unboxing van deze Kollector's Edition.

onbekend
Het is meteen duidelijk met Mortal Kombat X welk karakter er gebruikt is om het paradepaardje te zijn. Hoewel, Scorpion kan je niet echt een paradepaardje noemen. De donkere en mysterieuze sfeer druipt er meteen vanaf.

onbekend
Op de andere kant siert het alom bekende en vertrouwde Mortal Kombat-logo.

onbekend
Na het verwijderen van het onnodige plastic, blijft enkel datgene over waar het echt om gaat: de inhoud! En wat voor een inhoud is dit, zeg. Met deze speciale editie word je getrakteerd op een Mortal Kombat-comic van DC Comics, genaamd Mortal Kombat X: Blood Ties Comic Book Volume 1, in-game Scorpion-skin, exclusieve stalenhoes, stalenkaart waarop het uitgavenummer staan en een prachtig vormgegeven beeld van Scorpion.

onbekend
"Get over here!" Laat daar geen onduidelijkheid over bestaan.

onbekend
Zoals duidelijk te zien is, is dit de Scorpion met het uiterlijk van Mortal Kombat X. Scorpion heeft zijn infameuze speer vast en staat op het punt om aan te vallen. Scorpion staat op een rotsachtige ondergrond en er ligt een slachtoffer beneden hem.

onbekend
En omdat de hoogte altijd lastig is om in te schatten, hier een banaan voor de schaal (niet inbegrepen). Zoals te zien is, is het beeldje van een mooi formaat.

onbekend
Het gezicht van Scorpion bevat zeer veel detail en straalt echt een donkere Mortal Kombat-sfeer uit.

onbekend
En hier nogmaals het vooraanzicht van alles wat deze unieke set te bieden heeft.

Wat vinden jullie van deze Mortal Kombat X: Kollector's Edition? Laat het ons weten in het reactieveld! Vergeet tevens niet mee te doen aan onze Mortal Kombat X-prijsvraag. Benieuwd wat wij van Mortal Kombat X vonden? Check dan hier de review van de game.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?