Gamescom: Renegade Ops

Geplaatst:
Aangepast: 20 mei 2018 14:12

De beste game

Renegade Ops van SEGA was voor mij de topper van de show. Een bom aan explosies, actie en pure fun zal deze prettig geprijsde race/shooter game naar grote hoogte katapulteren. Ik was erg te spreken over het spel en heb hem meteen gepreordered om snel weer verder te kunnen in deze snelle en vooral leuke game!

De beste uitgever

Voor mij was Wargaming.net de uitgever van de show. We zijn daar zeer relaxed behandeld en werden zelfs als VIPs uitgenodigd op hun extreem gave feestje. Ook de line-up voor dit jaar en de komende jaren belooft veel goeds! Naast een bak aan extra content voor World of Tanks komen ze in het najaar met de bèta voor World of Warplanes, waarin je de tanks verruild voor gevechtsvliegtuigen van de jaren '30, '40 en '50. Ook hebben ze World of Battleships aangekondigd, waarin de zeeslagen van de Tweede Wereldoorlog centraal staan.

De verrassing van de gamescom 2011

Mijn ogen gingen wagenwijd open toen ik bij Iceberg Interactive de game Nuclear Dawn voorgeschoteld kreeg. In deze naadloze combinatie van shooter en RTS kun je in grote en prachtig aangeklede maps in een co-op setting je tegenstander verslaan. De objectives worden door de commander gezet. Dit kan hij doen door squads orders te geven en als de squads, die eveneens uit spelers bestaan, de orders opvolgen krijgen ze extra XP. De commander ondersteund de squads door extra structuren te bouwen, zoals turrets en spawn points, waardoor het werk van de squads makkelijker word. Deze game staat nu dan ook in mijn lijstje van games die ik zeker ga aanschaffen!

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Renegade Ops

Series

-

Uitgever

SEGA

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 3

Releasedatum

27 oktober 2011

Ontwikkelaar

Avalanche Studios

Gameliner Awards

-

Lees meer