Gamescom: THQ op de gamescom

THQ staat voor Toy Head-Quarters en is een Amerikaans bedrijf opgericht in 1989 en heeft onder andere de volgende games uitgebracht: Saints Row, Frontlines: Fuel of War, Red Faction, MX vx. ATV en Company of Heroes.

THQ komt naar Keulen met de volgende games en projecten:

Darksiders 2

Waar je in het eerste deel van Darksiders op pad ging met WAR, ga je in deeltje twee op avontuur met één van de andere horsemen: Death. De gebeurtenissen in dit tweede deel lopen parallel aan die van het eerste deel, maar daarom wordt het niet minder avontuurlijk, spectaculair en adembenemend. Zet alvast maar in je agenda dat Darksiders 2 ergens volgend jaar uitkomt (helaas, meer weten we ook niet).
Release: 2012
Platforms: PS3, X360, pc
Overig: preview

onbekend

Metro 2033

Een jaar na de gebeurtenissen uit Metro 2033 ga je op pad in de ondergrondse metrostelsels van Moskou. De laatste restjes van de mensheid houden zich daar schuil en proberen te overleven in een wereld die nog gruwelijker is dan je ooit had kunnen bedenken. Daar komt dan ook nog eens bij dat de verschillende ondergrondse steden aardig uit elkaar is gegroeid, waardoor de overgebleven mensen het ook nog tegen elkaar op moeten nemen om te overleven. We kijken vooral uit naar de geweldige lichteffecten die de game bevat. Schiet bijvoorbeeld lichten uit om door het duister naar de vijand te sluipen. Metro: Last Light gaat zijn naam in ieder geval eer aan doen volgend jaar.
Release: 2012
Platforms: PS3, X360, pc

onbekend

Saint Row: The Third

Gekker dan Saints Row: The Third kan het niet worden, zoveel is al duidelijk door de verschillende trailers die de game inmiddels heeft voortgebracht. De bekende Saints zijn inmiddels de grootste gang in Stilwater en hebben zelfs hun eigen merchandise in de wereld gezet. Maar met faam en beroemdheid krijg je natuurlijk te maken met tegenstand, bijvoorbeeld in de vorm van The Syndicate. Deze gang wil niets liever dan de macht overnemen van de Saints, waardoor je terechtkomt in een hevige strijd tussen beide partijen. Klinkt serieus, maar uiteindelijk hebben we natuurlijk te maken met Saints Row en is niets wat het lijkt. Dolle pret staat ons te wachten en het goede nieuws is dat we er nog dit jaar mee aan de slag kunnen!
Release: 18 november 2011
Platforms: PS3, X360, pc
Overig: preview

onbekend

Naast de bovenstaande games heeft THQ ook nog het volgende voor je in petto:
- adidas miCoach
- uDraw GameTablet
- Saints Row: The Third
- UFC Undisputed 3
- Warhammer 40.000: Space Marine
- WWE '12

Waar?
THQ is tijdens de gamescom te vinden in zowel hal vijf als in hal zes (zie ook hier).

onbekend

Hall 5.1, Stand: B010

onbekend

Hall 6.1, Stand: B011 C010

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?