Guide: Beste Sinterklaas gamecadeaus voor in de schoen

Kleine cadeautjes voor Sinterklaas zijn soms niet het makkelijkst te vinden voor gamers. Het aanbod is zo groot dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Daarom zal dit artikel je proberen op weg te helpen voor het perfecte cadeautje in de schoen of misschien wel als een kleinigheidje bij een surprise. Wanneer je op zoek gaat naar klein cadeautje voor een gamer dan is er meestal geen standaard antwoord. Er bestaat geen cadeautje dat bij iedere gamer past. Laat je daarom inspireren door deze guide om het cadeautje te vinden dat echt bij jouw gamer past.

Sinterklaas Cadeau

Geef de keuze aan de gamer

Ik zal meteen met de deur in huis vallen met het minst spannende idee uit deze guide, maar schrijf hem niet meteen af. Games worden tegenwoordig niet vaak meer fysiek aangeschaft en daar bovenop zijn de nieuwste games vaak niet heel goedkoop. Als de gamer heel erg verlangt naar één van de nieuwste games die nu niet fysiek te krijgen is of niet binnen het budget valt dan kun je ze altijd helpen met een cadeaukaart. Je hebt deze in veel vormen en maten voor PlayStation, Xbox en Nintendo maar ook voor pc met bijvoorbeeld een Steam Giftcard. Als je dat te weinig vindt en heel veel games tegelijk cadeau wilt doen dan kun je ook een game abonnement cadeau doen. Bij een abonnement zoals de Xbox game Pass kun je heel veel games gewoon spelen. Het lijkt een beetje op een Netflix-abonnement. De Xbox Box cadeaukaart versies van dit abonnement kunnen voor zowel Xbox als pc gebruikt worden. Het cadeau op zichzelf lijkt misschien minder persoonlijk, maar de gamer kan precies uitzoeken wat hij of zij zelf wil.

Sinterklaas Cadeau1

Ga voor de favorieten

Als je weet welke game franchises jouw gamer helemaal te gek vindt dan kun je natuurlijk daar gericht naar zoeken. Voor Nintendo-fans zijn er heel veel gadgets bijvoorbeeld. Je kunt van alles vinden, van telefoonhoesjes in de vorm van Nintendo consoles tot een Super Mario mok in de vorm van een groene pijp. Voor een Mario-fan kun je ook heel veel andere leuke dingen vinden. Het leukste wat ik in die categorie heb gevonden is de piranha plant lamp. Die is ook nog eens functioneel. Voor een Pokémon-fan kun je pokéballs kopen of een Pokémon pluche. Dat is al helemaal perfect als je de favoriete Pokémon van je gamer kent. Dit idee is niet exclusief voor Nintendo games. Als we bijvoorbeeld naar Xbox gaan kunnen we ook Halo cadeautjes vinden. Wat vind je van een Master Chief Funko Pop? Die kan de kamer van jouw gamer flink opleuken. Als je liever toch iets realistischer op het bureau zet dan kun je ook Master Chief op zijn voertuig halen. Ik kan zo wel doorgaan voor iedere console of game, maar je kunt dit in principe voor alle populaire games vinden. Neem bijvoorbeeld een controller houder, die heb je voor heel veel verschillende games. Het is aan jou om subtiel uit te vogelen welke game het beste past.

Sinterklaas Cadeau2

Ga helemaal retro

Wil je een kleinigheidje voor Sinterklaas geven aan een oudere gamer, dan zijn er ook genoeg retro opties. Deze zijn misschien ook leuk voor sommige jongere gamers. Je kunt een mini arcadekast met tweehonderdvijftig games cadeau geven. De Micro Arcade Machine is klein en niet duur maar met zoveel games wel een groot cadeau. Als je liever iets geeft dat een gamer altijd bij zich zou kunnen hebben dan kun je ook telefoonhoesje geven. Die komen in veel vormen en maten, maar de meeste laten je oude Gameboy games spelen op de achterkant van je mobiel. De LucBuy is een populaire versie voor de iPhone. Je moet dan wel weten voor welke mobiel je het gaat halen. Als je liever wat huisdecoratie cadeau wilt doen dan kun je bijvoorbeeld kiezen voor een lamp in de vorm van losse Tetris blokken. De Magic Block lamp laat je zelf de lamp opstapelen voor een leuk aanzicht.

Sinterklaas Cadeaus

Voor de fans van analoog

Bordspellen en andere spellen voor op de keukentafel zoals Dungeons and Dragons worden steeds populairder. Als jouw gamer daar ook van houdt dan zijn er genoeg cadeautjes te vinden. Je hebt tegenwoordig heel veel kleine spelletjes die snel en uitdagend zijn, en niet oubollig aandoen. Games als Exploding Kittens, Unstable Unicorns and Joking Hazard zijn makkelijk op te pakken en leuk om te spelen. Als je iemand voor je hebt die van games zoals Dungeons and Dragons houdt dan kun je ze altijd blij maken met een mooie en unieke set van dobbelstenen. Zorg wel dat je een complete set hebt van vierzijdige tot twintigzijdige dobbelstenen. Ook zijn er net een leuke neppe twintigzijdige dobbelstenen uitgebracht die in figuren zoals een draak kunnen veranderen. Iedere Dungeons and Dragons-fan zal deze dobbelstenen genaamd dicelings leuk vinden.

Sinterklaas Cadeaus1

Ik hoop dat deze tips je flink op weg zal helpen naar het beste game cadeau om in de schoen stoppen. Iedere gamer wordt blij van een cadeau waarmee ze iets kunnen doen dat ze echt leuk vinden. Je zal dus moeten weten welke games het aantrekkelijkst zijn voor jouw gamer of kun je de keuze aan hen overlaten. Zolang het maar geen “Ik ben een gamer” shirt is dan zit je op het goede pad. Ik wens je veel succes en veel shop plezier toe in de zoektocht naar het perfecte cadeau.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?