Check hier alle PlayStation Showcase 2023 content

Het loont altijd om in gift cards te investeren

Gift cards zijn van ver gekomen en deze worden vandaag de dag niet langer gezien als noodgeschenkjes. De verandering vond plaats toen digitale marktplaatsen zoals Eneba de gift cards tegen lagere prijzen aan begonnen te bieden en gamers de goedkopere gift cards als betaalmiddel voor hun online game aankopen begonnen te zien. Echter, digitale marktplaatsen bieden meer dan alleen gift cards aan, waaronder video game keys, in-game valuta, abonnementen en nog veel meer game gerelateerde producten.

Advertising Controllers2

Een gift card kan veel betekenen

Inmiddels zou elke gamer onderhand wel moeten weten dat een enkele gift card veel kan helpen als je wat geld moet besparen. Er zijn meer dan genoeg voordelen voor elk type kaart. Laten we de PlayStation store eens als voorbeeld nemen. Stel dat je echt heel graag God of War Ragnarök wil spelen wanneer deze uitkomt. Zo'n game is een aanslag op je bankrekening, maar dit is het moment waar een PlayStation kaart in het spel komt. Je kunt eenvoudig goedkope PSN gift cards kopen op digitale marktplaatsen en als een resultaat daarvan, kan je de game goedkoper kopen.

Dezelfde regels kunnen toegepast worden op PS Plus-abonnementen. Met een gift card, is het bijzonder makkelijk om je te abonneren op de Extra of Premium tier. Zo kan je talloze games vrijwel gratis spelen. Abonnementen zijn een grote geldbespaarder! Daarnaast bespaar je geld dat je weer uit kunt geven aan die exclusieve release die je ongetwijfeld in huis moet halen.

Maar de PlayStation Store is niet gelimiteerd tot alleen games. Je kunt er ook apps, films en TV shows aanschaffen. Niet te vergeten dat je game points voor FIFA, Fortnite, Apex Legends en meer kunt kopen en het maximale potentieel van een game die je speelt kunt unlocken. Met slechts een paar gift cards, kan PlayStation jouw eigen entertainment centrum worden.

PlayStation Store7

En Steam gift cards dan?

Wist jij dat je op digitale marktplaatsen ook Steam gift cards goedkoper kunt kopen? Niet alleen dat, er zijn genoeg opties voor Steam gift cards. Maar waarom heb je deze nodig als Steam keys goedkoper zijn? Nou, laten we eens praten over de bekende Steam Sales. Het is altijd een goed idee om voorbereid te zijn op alles en Steam Sales zijn een behoorlijk goede gelegenheid. Een Steam gift card heeft geen houdbaarheidsdatum en je kunt deze verzilveren op elk gewenst moment.

En laten we early access niet vergeten. Veel games komen tegenwoordig eerst op Steam voordat ze op een ander platform gereleased worden. Je weet nooit welke game een hit zal worden en je wilt niet die persoon zijn die achterblijft terwijl iedereen al loopt te schreeuwen over hoe goed een game is. Een riante Steam Wallet is altijd een goede investering op de lange termijn.

Steam8

Terug naar de roots – een gift card als geschenk is geen cliché

Iedereen weet dat een gift card een geweldig cadeau is. Het kan er cliché uitzien en klinken, of zelfs een bepaalde sentimentele waarde van een geschenk missen, maar wanneer je er beter naar kijkt, realiseer je je dat gift cards nooit een saai geschenk zijn. Natuurlijk is het een makkelijke manier om onder het vinden van een geschenk uit te komen, maar als je nadenkt over de vrijheid van kiezen, heeft de ontvanger vele malen meer vrijheid.

Zoals je kunt zien, is het altijd interessant om te investeren in gift cards, helemaal wanneer digitale marktplaatsen kortingen op kaarten voor diverse platforms aanbieden. Of het nu een sale is of een grote release van een game die al even op je wishlist staat, je zit nooit fout met een gift card.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?