Highlights: Week 43 met Intellivision Amico, Oculus Rift 2 en Jump Force

Jawel, ook week 43 zit er weer op. Menig gamer zit volledig tot zijn nek in de sores, Red Dead Redemption 2 siert namelijk menig beeldscherm. Zo ook bij mij. Daarom is een overzichtje van het nieuws van afgelopen week waarschijnlijk wel zo fijn. Zo zou het bijvoorbeeld kunnen dat je de annulering van Oculus Rift 2, de nieuwe Intellivision console en de releasedatum van Jump Force hebt gemist. Riemen vast want dit zijn de highlights van week 43!

onbekend

De week begon goed met flink wat nieuws. Zo kregen we bijvoorbeeld de eerste beelden van Kane te zien. Wie is Kane? Kane is een origineel personage in de aankomende Bandai Namco-game, Jump Force. Deze slechterik is de oorzaak van de mash-up, echt een schurk is het dan ook niet! Op maandag zijn er ook wat special editions van Devil May Cry 5 verschenen. Met deze gelimiteerde editie krijg je de officiële leren jas van de hoofdpersonages. Goedkoop zijn ze niet, de goedkoopste kost je namelijk 4.500 ekkermannen. De duurste (die van Dante) kost je ruim 7.000 euro!

onbekend

Ook Fortnite passeerde de revue. De lancering van diens Save the World-uitbreiding is namelijk uitgesteld. De PVE-ervaring laat nog even op zich wachten omdat de devs van mening zijn dat de content nog niet helemaal je van het is. Een nieuwe releasedatum is tot op heden niet geprikt. En dan hebben we nog Intellivision. Old school-gamers kennen deze misschien nog wel. De nieuwe garde moet binnenkort ook kennismaken met de console. De Intellivision Amico is vanaf 2020 verkrijgbaar en krijgt een aantrekkelijk prijskaartje. De nieuwe console moet namelijk zo’n 150 euro kosten.

Facebook heeft nogal last van leegloop. Brendan Iribe pakt namelijk zijn biezen en zegt tabee tegen het bedrijf. De oorzaak hiervan is echter opmerkelijker. Iribe zou namelijk opgestapt zijn vanwege het annuleren van de Oculus Rift 2, een mededeling die slecht in de aarde viel bij een aantal werknemers. Officieel is de opvolger nog niet geannuleerd.

onbekend

Jawel, Jump Force kwam niet één, maar twee keer in het nieuws. De game heeft namelijk een officiële releasedatum gekregen. Daarbij werden er ook nog eens twee nieuwe personages aangekondigd. Ryo Saeba uit City Hunter en Kenshiro “omae wa mou shindeiru” uit Fist of the North Star knokken op 15 februari mee in Jump Force. Dan wat minder nieuws. Team Sonic Racing is helaas uitgesteld. De aankomende racegame van SEGA schuift ongeveer een half jaar op en is op 21 mei 2019 speelbaar.

Ook Twitch gaat zich bemoeien met het maken van games. De streamingpartij werkt namelijk aan Twitch Sings. Dit doen ze niet alleen, ze worden namelijk geholpen door Rock Band-ontwikkelaar, Harmonix. Een releasedatum is er vooralsnog niet, maar binnenkort moet er een gesloten beta starten.

onbekend

Mensen die flink zin hebben om te smashen hebben het bijna niet meer. De geruchtenmolen draait op volle toeren en de gekste dingen komen hieruit voort. Toch lijkt iemand iets wat de moeite waard is gevonden te hebben. Er is namelijk een afbeelding opgedoken via Snapchat. Op de afbeelding staan zeven ontbrekende personages die zomaar eens in de game kunnen zitten. Het gaat om Shadow the Hedgehog, Isaac (Golden Sun), Geno (Super Mario RPG), Ken, Chorus Kids (Rythm Heaven), Banjo-Kazooie en Mach Rider. Of dit ook echt waar is, is momenteel onbekend.

onbekend

Dat was het alweer. Ben je weer helemaal bij? Mooi! En nu week terug naar Red Dead Redemption 2. Tot volgende week, gamers!

Over auteur Rudy Wijnberg

Rudy Wijnberg Als het gaat om passief sporten is Rudy een kei gezien hij regelmatig menig vechtersbaas tegen de vloer nokt en tanden laat rapen. Toch is hij niet vies van andere genres. Onder het motto “je moet toch alles in je leven geprobeerd hebben” experimenteert onze Amsterdammer zo nu en dan eens wat. Niet altijd even succesvol, geduld is namelijk niet echt zijn sterkste punt, net als een gracieuze winnaar zijn gedurende menig fighter…

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?