Highlights: Week 53 met PlayStation Plus, Marvel series en Titanfall 3

Geplaatst: 30 december 2018 14:00
Aangepast: 31 maart 2024 18:49

Hatsee, ook week 52 hebben we inmiddels achter de rug. De laatste week van het jaar staat nou niet bepaald bekend om zijn shitload aan nieuwtjes, maar toch hebben we er een paar weten te vinden. Zo tikten we tijdens het eten van dikke kalkoenen, kerstkransjes en natuurlijk de nodige advent chocolaatjes over de compensatie van Bethesda, de PlayStation Plus line-up, Titanfall 3 en de mogelijke terugkeer van de Marvel-series. Iets gemist? No problemo, dit zijn de highlights van week 52!

Hoewel Bethesda al aan heeft gegeven spijt te hebben van diens werkwijze met Fallout 76, geeft de uitgever nog een compensatie weg. Iedereen die de game in 2018 heeft gespeeld, krijgt namelijk drie games ter compensatie. Ze geven namelijk de Fallout Classic Collection weg. De collectie bevat Fallout, Fallout 2 en Fallout Tactics. De games zijn echter enkel op de pc te spelen. De bundel is beschikbaar vanaf 2019.

Fallout Classic Collection1

Darksiders 3 werd door velen met flink wat gejoel ontvangen. Toch hadden een aantal het gevoel iets te missen. De combat voelde anders en mensen verlangden dan ook naar de close combat van de eerdere delen. Goed nieuws, deze optie is nu beschikbaar middels een patch. Spelers krijgen de optie om voor de default of classic combat te kiezen. Voor iedereen wat dus! Ander goed nieuws komt in de vorm van een gerucht. Het lijkt er sterk op dat Titanfall 3 er aan zit te komen. Respawn Entertainment werkt momenteel aan twee games, waarvan de eerste de aangekondigde Star Wars-game is. Nu verschijnen er gigantisch veel vacatures voor een plekje in het team van de Titanfall-leden. Eén en één is twee lijkt mij!

onbekend

Ook in het nieuwe jaar gaat PlayStation natuurlijk door met het weggeven van gratis games. De PlayStation Plus line-up van januari is bekend en het lijkt erop dat ze het jaar goed willen beginnen. Vanaf 1 januari zijn Steep (PS4), Portal Knights (PS4), Zone of the Enders HD Collection (PS3), Fallen Legion (PS3), Amplitude (PS4 & PS Vita) en Super Mutant Alien Assault (PS Vita) gratis binnen te halen. Op dat moment verdwijnen tevens de games van deze maand uit de line-up. Wees er dus snel bij!

Het moge inmiddels duidelijk zijn dat de vriendschap tussen Disney en Netflix inmiddels wel bekoeld is geraakt. De mediamagnaat heeft een eigen streamingdienst opgezet en er verdwijnen steeds meer Disney eigendommen van Netflix. Afgelopen maanden waren de series van Marvel het haasje. Series zoals Daredevil en Iron Fist werden stopgezet, maar dat wil dus niet zeggen dat dit het einde van de series is. Disney voorzitter Kevin Mayer laat namelijk in een interview weten dat de series wellicht een doorstart maken op diens eigen streaming service, Disney+. Jessica Jones en The Punisher krijgen nog een seizoen op Netflix, maar het is natuurlijk wachten op het moment dat daar ook de stekker uit getrokken wordt.

Daredevil1

En dat waren de highlights van week 52. Een legendarisch weekje? Niet bepaald. Toch zat er nog wel wat leuks tussen. Welk nieuwtje verwacht jij volgende week? Laat het weten in het reactieveld en vergeet niet te stemmen op de beste game van het jaar!

Rudy Wijnberg Head of Media

Als het gaat om passief sporten is Rudy een kei gezien hij regelmatig menig vechtersbaas tegen de vloer nokt en tanden laat rapen. Toch is hij niet vies van andere genres. Onder het motto “je moet toch alles in je leven geprobeerd hebben” experimenteert onze Amsterdammer zo nu en dan eens wat. Niet altijd even succesvol, geduld is namelijk niet echt zijn sterkste punt, net als een gracieuze winnaar zijn gedurende menig fighter…

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord