Hoe Xbox Game Pass helpt op Consoles en pc

Geplaatst:

Als het aankomt op gaming abonnementen, staat Xbox met kop en schouders bovenaan. De dienst biedt een universum waar console en pc-gamers onder de banier van eindeloze mogelijkheden verenigen. Of je nu een Xbox console of een pc bezit, er is altijd een Xbox Game Pas-variant voor jou. Laten we eens bekijken wat Xbox Game Pass Core en Xbox Game Pass PC te bieden hebben en waarom het een abonnementsvorm kan zijn waarvan je niet van wist dat je die wilde hebben.

Xbox Controller UnsplashUnsplash

Xbox Game Pass Core: De Console Gamers Beste Vriend

Als eerste, de Xbox Game Pass Core. Het is jouw persoonlijke sleutel tot multiplayer gekte. Als je gamet op het woonkamer kopstuk dat Xbox heet, dan is Xbox Game Pass Core de loyale metgezel. Het draait niet om het krijgen van een hele berg games; het draait om in het hart van de Xbox multiplayer community tappen.

Met Xbox Game Pass Core, krijg je een uitnodiging tot exclusieve game kortingen, een gecureerde bibliotheek aan games die fris blijft (dus vaarwel uitgespeelde games) en de kameraadschap van de Xbox Live community. Het is perfect voor die nachten die je met de squad wil besteden van over de hele wereld, of wanneer je op zoek bent om uw volgende favoriete game te spelen zonder de beurs te laten huilen.

Xbox Game Pass Pc: De Droom van elke pc Gamer

Aan de andere kant, hebben we Xbox Game Pass PC, gemaakt voor de ridders op het witte toetsenbord en meesters van de muis. Als jouw gaming hemel een pc-setup is, waarvan je ieder component met veel zorg hebt geselecteerd, dan is Xbox Game Pass Pc de juiste keuze die elke liefde aan pc’s respecteert. Het biedt een gigantische, altijd uitbreidende bibliotheek aan pc-games, van indie parels die de ziel raken tot AAA-titels die je telkens weer versteld doen staan.

Xbox Game Pass Pc is niet zomaar een variëteit, het draait allemaal om het samen brengen van de pc-gaming community. Met toegang tot Xbox Game Studios titles op dag één, kortingen op games en DLCs en een selectie die uitstrekt over elk genre waar je maar van kunt dromen, is het een pc-gamers paradijs. Of je nu in het maken van epische reizen in RPG’s bent, een meesterbrein bent met reeal time strategieën of het weet te overleven tegen beter weten in, Xbox Game Pass Pc heeft je gedekt!

Xbox Controller PexelsPexels

En Steam dan?

Ja, Steam is helemaal leuk, maar bedenk wel, met Steam moet je elke game individueel aanschaffen om het te kunnen spelen. Met Xbox Game Pass Pc kan je spelen wat er op de tafel ligt. Natuurlijk heeft het limieten, want de selectie is nooit eindeloos, maar wanneer je begint te rekenen, steekt Game Pass er met kop en schouders bovenuit en biedt het een buffet aan games aan de vingertoppen voor minder dan de prijs van een enkele nieuwe release op Steam. Dus ja, de Steam catalogus is erg groot, maar met het Game Pass aanbod en het “all you can play” model, is het zwaar concurreren.

Dus, wat gaat het worden?

Het kiezen tussen Xbox Game Pass Core en Xbox Game Pass Pc valt en staat tussen hoe en waar je de game wil gaan spelen. Ben je de sociale vlinder van de Xbox Live community, die leeft voor de gedeelde ervaringen van console gaming? Of ben je die solitaire pc-gamer die grote werelden ontdekt met de klik van een muis. Wellicht ben je een beetje van beide.

Het punt is dat de Xbox Game Pass iets voor elke type gamer heeft. Met het toegevoegde voordeel van een kleine maandelijkse kostenpost, kan je nieuwe genres ontdekken, nieuwe favorieten vinden en games proberen waar je nooit aan hebt gedacht om ze te spelen.

Wil je nog meer voordeel? Bekijk dan de digitale marktplaatsen zoals Eneba, die fantastische aanbiedingen op alles gaming en meer bieden!

Lees meer