Indieaan: Guns, Gore & Cannoli


De Indieaan is een verhalenverteller, deelt graag zijn mening en wil iedereen bekend maken met de beste, leukste en mooiste indiegames. Hij gaat regelmatig op pad om de nieuwste indiegames aan de tand te voelen en te checken of deze tot de zojuist genoemde categorie behoren. Bovendien zal de Indieaan niet schromen zijn ongezouten mening hierover te geven. De Indieaan spreekt deze keer over Guns, Gore & Cannoli.

Zombies, wie kent ze niet? Rottende lijken die rondlopen en geen maatschappelijke bijdrage meer kunnen leveren. Altijd op zoek naar jou, omdat ze honger hebben. We worden er mee doodgegooid de laatste jaren. Vind ik helemaal niet erg, want zombies zijn gewoon vet. Wat ook altijd cool is, zijn games met maffia of over maffiakarakters. En laat Guns, Gore & Cannoli nou beide samenvoegen. Hoe tof is dat?

onbekend

De game plaatst je in de schoenen van Vinnie, een echte maffioso. Het speelt zich af tijdens de jaren twintig, ten tijde van de drooglegging. De maffia heeft wel een heel foute dranksoort gemaakt, want het verandert iedereen in zombies. Aan Vinnie de taak om de zombies een koppie kleiner te maken. En dat gaat natuurlijk gepaard met heel veel guns, gore en cannoli, duh. De jarentwintigstijl is cool en wordt ondersteund door een tof grafisch tekenstijltje. Het is met de hand getekend en in HD, en dat levert toch wel iets unieks op.

Onderweg kom je allerlei soorten zombies tegen, onder andere schietende zombies, rennende zombies, kruipende zombies, rugbyzombies en zombies die uit elkaar knallen als je op ze schiet. Alsof de ellende nog niet genoeg is, kom je ook nog een zooi gangsters tegen op je pad. Gelukkig heb je een dik arsenaal aan wapens. Ik heb onder andere de shotgun, double barrel shotgun, pistool, vlammenwerper, tommygun, magnum en een soort light machine gun in mijn handen gehad. Daarnaast kun je nog granaten, molotov cocktails en gifgasgranaten gooien. Dat heb je ook wel nodig, want de game kan best uitdagend zijn. Soms word je aan alle kanten bestormd en schiet je in paniek om je heen. Jezelf healen kan met de cannoli die je hier en daar vindt.

Alles wordt ondersteund door een aanstekelijk muziekje en toffe soundeffects. Het knallen klinkt lekker hard en voelt ook prettig aan. De controls zijn helder en de besturing is soepel. Je kan op de pc ervoor kiezen om met een toetsenbord of controller te spelen. Ik heb de game met een PlayStation 3-controller gespeeld en ook dat werkt prima. De leuke oneliners en droge humor versterken alleen nog maar meer het plezier. Daarnaast biedt de game een local co-opmode aan, zodat je samen met vrienden de game kunt spelen.

onbekend

Er is nog geen releasedatum bekend van Guns, Gore & Cannoli, maar hopelijk wordt dit gauw bekendgemaakt. Guns, Gore & Cannoli is een zeer ambitieus project en hopelijk kunnen we snel gaan genieten van deze toffe game. Houd dus zeker het nieuws in de gaten, dan weten we hopelijk binnenkort wat meer.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?