Check hier alle The Game Awards 2023 content

Indieaan: This War of Mine

Bovendien leef je van dag tot dag, elke dag is anders en dan ook elke avond. 's Avonds moet je zelf gaan zoeken naar voedsel en benodigdheden buiten het huis. Zo is er een verlaten hotel, kerk, school en wat andere huizen waarin je kan zoeken. Eén persoon zal met de 'scavenge' beginnen en de rest kan thuis slapen of op de wacht staan. Let wel dat er echt één persoon op de wacht moet staan 's nachts, want net zoals jij gaan ook andere burgers op zoek naar spullen. En ook net zoals jij hebben zij de mogelijkheid om spullen mee te nemen, met of zonder geweld. Ik heb vaak gemerkt dat mijn eigen 'personages' er niet van hielden om van anderen te stelen. Ze werden dan vaak verdrietig of zelfs depressief. Als remedie kan het soms helpen om andere mensen te ondersteunen en zo weer wat waardigheid terug te geven. Maar dit wil niet altijd helpen, helaas. Als gevolg kunnen ze weglopen uit jouw spel en zit je met een persoon minder. Niet gevreesd, als je het daarna wat beter doet, zullen andere mensen dit opvangen en zich bij jou willen voegen. Hoe meer, hoe beter, zal je denken, maar dit is niet altijd waar. Hoe meer mensen, hoe meer monden je moet voeren, hoe meer zorgen je gaat maken. Dus let op elke stap.

De game is al even te verkrijgen op Steam en is een echte aanrader. Door de sfeer word je in de game opgenomen en maak je echt deel uit van de roedel. Voor iedereen die wil weten hoe het is in een oorlog te overleven of mensen die überhaupt overlevingsgames willen spelen: dit is een game voor jullie.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?