Klaar voor deze games die je in 2019 kunt verwachten?

PlayStation tegoed kopen is iets dat je ook dit jaar niet mag vergeten, want er verschijnen weer een hoop leuke games die je absoluut niet mag missen! Ben jij benieuwd naar welke games er dit jaar allemaal uitkomen? Dan is het verstandig om verder te lezen, hieronder benoemen we namelijk een aantal titels waar wij niet op kunnen wachten.

Biomutant

Biomutant draait op de Unreal Engine 4. De game zelf is in ontwikkeling bij Experiment 101. In 2017 werd Biomutant al aangekondigd, maar de release vindt dit jaar dan eindelijk plaats. In Biomutant is het aan jou om de Tree of Life te redden, in de vorm van een wezen dat veel wegheeft van een wasbeer. De game zelf bevat flink wat customization opties en er zijn al heel wat video’s die je een goed beeld kunnen geven van hoe de game eruit komt te zien. We kunnen je absoluut aanraden om eens een aantal video’s te bekijken of natuurlijk een van onze artikelen te checken.

onbekend

Wild

Wild is nog een game waar we erg naar uitkijken. Het survival genre is de laatste jaren natuurlijk erg populair, maar Wild onderscheidt zich wel van andere games in het genre. In de game zal je moeten overleven in de wildernis. Tijdens je avontuur zal je dieren en planten gebruiken om goed te kunnen overleven in de woestenij. Daarbij is het mogelijk om dieren te besturen door middel van magie. Tijdens het besturen van het dier krijg je de POV van het dier te zien. Wild is alleen beschikbaar voor de PlayStation-gamers onder ons.

onbekend

Final Fantasy VII

Ben je een liefhebber van de Final Fantasy-serie? Dan mag je ook dit jaar weer een mooie game verwachten. Final Fantasy VII is te spelen op de PlayStation 4 en vermoedelijk ook op de Xbox One. Veel gamers vinden Final Fantasy een van de betere RPG-series. Indien jij ook een grote fan bent van deze serie, raden we je aan om je eens te verdiepen in deze spiksplinternieuwe remake van het meest legendarische Final Fantasy-avontuur.

onbekend

Wil je deze games direct bij release aanschaffen? Dan is het wel belangrijk dat je voldoende Xbox en PlayStation tegoed hebt. Je kunt een goedkope Xbox Live kaart bij Opwaarderen.nl aanschaffen. Op deze website kan je overigens ook terecht voor je PlayStation tegoed. Wij kunnen het in ieder geval aanraden!

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?