Check hier alle THQ Nordic Showcase content

Nieuwe iPhone ideaal voor de smartphone gamer

Apple bracht halverwege oktober haar nieuwste smartphone uit; de iPhone 12! Heb jij al een pre-order voor de iPhone 12 geplaatst? Zeker voor iemand die regelmatig games speelt op zijn of haar telefoon, is deze smartphone het overwegen waard. Het toestel is op verschillende punten verbeterd ten opzichte van zijn voorganger, wat het een hele interessante telefoon maakt. Overigens niet alleen voor een echte smartphone gamer, maar bijvoorbeeld ook voor de fotograaf! In dit artikel zetten we de belangrijkste redenen op een rijtje, die de iPhone 12 de ideale telefoon maken voor een smartphone gamer.

Tip: door de iPhone 12 nu te bestellen, heb je zoals het er nu naar uitziet begin november als een van de eerste Nederlanders in huis! Je maakt er vrienden of vriendinnen vrijwel zeker jaloers mee.

onbekend

Extra groot scherm voor de iPhone 12 Pro Max

Een van de redenen die de iPhone 12, in het bijzonder de iPhone 12 Pro Max, interessant maakt is het grote scherm. De iPhone 12 Pro Max is met een scherm van 6.7 inch de grootste smartphone die Apple ooit uitbracht. Het scherm is perfect voor een smartphone gamer en verzekert je ervan, dat je alle actie goed kunt volgen. Ook voor iemand die regelmatig films en series op een smartphone kijkt komt het grote scherm van pas! De iPhone 12 en de iPhone 12 Pro hebben hetzelfde formaat als de iPhone uit 2019 had: 6.1 inch. Met 5.4 inch is de iPhone 12 Mini opvallend klein en compact.

Dieptesensor voor AR-toepassingen en foto’s

Naast het grote scherm van de iPhone 12 Pro Max, maakt ook de LiDAR-sensor in de iPhone 12 Pro en iPhone 12 Pro Max deze telefoons tot de perfecte smartphones voor een gamer. Met deze extra dieptesensor maak je niet alleen nog mooiere foto’s en video’s met je telefoon. Ook komt dit onderdeel goed van pas in AR-toepassingen. Pokémon Go is een van de populairste games voor smartphones waarin augmented reality is toegepast. De verwachting is dat het aantal AR-games voor mobiele telefoon de komende jaren verder toe zal nemen. Met de iPhone 12 ben je klaar om deel te nemen aan deze spellen!

Snellere processor in de nieuwste iPhone

Een derde reden om voor de iPhone 12 te kiezen als smartphone gamer, is de krachtige processor in het toestel. De A14 Bionic chipset is nog sneller en krachtiger dan zijn voorganger uit de iPhone 11. Bijkomend voordeel is dat de processor minder energie verbruikt. Zowel tijdens het spelen van de bestaande games voor smartphones komt de snelle processor van pas, als ook bij toekomstige spellen met AR-toepassingen. De A14 Bionic chipset voorkomt dat het beeld voortdurend vastloopt of anderszins hapert. Welke spellen speel jij straks als eerste op de nieuwe iPhone?

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?