Opinion: Alien Smash Prejudice

Ik daag je bij deze uit: probeer eens volledig ongefilterd, zonder vooroordelen of enige verwachting een nieuwe game te spelen. De meeste gamers zullen de uitdaging beschouwen als onmogelijk. Nu wil ik niet beweren volledig onmogelijk, maar het is iets wat maar hoogst zelden mogelijk is.

Zo heb ik als fan van Giger en de Alien-franchise zo mijn verwachtingen bij de nieuwe game Alien: Isolation. Alles wat ik over de game heb gelezen en gezien, doet mij heel hoge verwachtingen scheppen. De eerste reviews die nu het internet binnen druipen zijn vrij wisselend. Als spoilerhater durf ik niet goed ze volledig door te lezen, maar ik kan het niet laten om te kijken wat nu de gemiddelde mening is. Uit de nogal wisselende positieve en negatieve kritiek is het erg moeilijk op te maken wat ik ervan ga vinden. Ik wil niets liever dan ongefilterd en zonder vooroordelen deze game instappen, maar het is onmogelijk.

onbekend

Dan hebben we de nieuwe Smash Bros.-games voor de 3DS en Wii U. Iedereen bij Gameliner is fan van deze games, behalve ik. Naar mijn mening en smaak zijn het zo'n beetje de slechtste vechtgames ooit. Nee, probeer me maar niet te overtuigen in de comments dat ik fout zit, laten we het erop houden dat smaken verschillen. Ik heb heel wat uurtjes Melee en Brawl gespeeld, waarvan bij elke sessie na een kwartier onder dwang bij game-avondjes met vrienden. Meer uitleg ben ik bereid in een comment te geven, mocht iemand meer willen weten, maar in kern komt het erop neer dat ik het vooral niet leuk vind spelen (ik won wel geregeld, dus daar ligt het niet aan). Toch, ben ik heel benieuwd naar de nieuwe Smash Bros.-games. Waarom, in hemelsnaam? Ik hoop oprecht dat ik ze echt leuk zal vinden, en een nieuw deel verdient een nieuwe kans.

onbekend

Een bepaald vooroordeel of verwachting heb je altijd eigenlijk dus wel, en in verband met sequels kan het gewoonweg niet anders. De mensen die van de Mass Effect-trilogie enkel het derde deel hebben gespeeld, zullen over het algemeen veel positiever over de game zijn dan de mensen die vanaf deel 1 met commander Shepard hebben rondgedarteld in de ruimte. Gamers die fan zijn van de oude Fallout 1 en 2 waren teleurgesteld met Fallout 3, terwijl die game los gezien ontzettend goed is. Daarom mijn advies: ga er gewoon altijd vanuit dat het ruk is, dan kan het enkel nog meevallen! Dit heb ik met Aliens: Colonial Marines gedaan, en daarom mij nog best mee vermaakt. Nu nog even mijn stiekem erg hoog opgelopen anticipatie voor Alien: Isolation naar beneden zien te stompen.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?