Opinion: Blizzard als filmmaker

Naast dat ik liefhebber ben van games, kan ik mijn tijd goed volmaken met het kijken van films. Mijn watchlist op IMDb is al aardig gevuld met films, maar toch jeukt er nog een bepaald verlangen. Een verlangen die ik al een aantal jaren heb en die binnenkort werkelijkheid gaat worden. Kijk eerst eens naar de volgende trailer om in de sfeer van mijn column te komen.

Voor de onoplettende kijker: dit was de cinematische trailer van World of Warcraft: Warlords of Draenor. Een trailer die tot de dag van vandaag meer indruk bij mij heeft weten te maken dan de game zelf. Of dat meer zegt over de game of over de trailer, laat ik even in het midden, maar het wil wel zeggen dat de trailer van een bepaalde kwaliteit is. Dit geeft voor mij aan dat Blizzard meer kan dan alleen wat games in elkaar flansen.

onbekend

De film Warcraft staat in de agenda voor 2016 en ikzelf ben erg benieuwd hoe dit gaat uitpakken. Met een beetje geluk is de kwaliteit van de film net zo goed als die van elke cinematische trailer van Blizzard, maar wellicht kan het ook een flop worden. Hopend op het eerste, ben ik wel een beetje bang dat het net zo tegen kan vallen als, in mijn mening, de Final Fantasy-film. Wat denken jullie? Kan Warcraft een succes worden en zullen de fans hier massaal op af gaan, of zal de film een flop worden en een lelijke vlek op de reputatie van Blizzard zijn? Ik ben erg benieuwd naar jullie ideeën.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?