Opinion: Doei 2020, hallo 2021!

Vaak als ik terugkijk op een jaar vol verschillende gebeurtenissen dan doe ik dat met weemoedige gevoelens. Het jaar 2020 is in dat opzicht toch heel anders. Het is één van de weinige jaren in mijn leven waarvan ik blij ben dat het voorbij is. Toch bestaat het afgelopen jaar niet alleen maar uit ellende, dus is het zeker de moeite waard om daar nog even op terug te blikken. Dus voordat we volgevreten zijn aan oliebollen en alle sterretjes hebben opgebrand wil ik nog even het één en ander zeggen.

onbekend

Mijlpalen

Allereerst heeft 2020 voor Gameliner veel mooie momenten opgeleverd. Zo heeft de Game Over podcast het eenjarig bestaan gevierd. Een super prestatie natuurlijk! Daar wil ik dan ook alle mensen die daar aan hebben bijgedragen voor bedanken en in het bijzonder Delano, Bram en Claudia. Zij vormen de harde kern en fundering van de podcast. Zonder dit trio zou de podcast het wellicht niet zo lang hebben uitgehouden. Er zijn veel mooie hoogtepunten geweest tijdens onze podcasts. In februari hebben we zelfs het vijftienjarig bestaan van Gameliner gevierd met onze jubileum podcasts. Er is nu natuurlijk even een Kerstpauze ingelast in verband met alle feestdagen, maar de podcast gaat ook in 2021 weer lekker door!

Daarnaast hebben we met een deel van de redactie ook weer nieuwe paden bewandeld. Bijvoorbeeld door het opzetten van ons eigen Twitch-kanaal, waar we minimaal vier keer per week te zien zijn. Onze streamers spelen elk de games die ze zelf leuk vinden, dus er is altijd voor ieder wat wils om te bekijken. We hebben zelfs al met acht leden van onze redactie Among Us gestreamd, dat was ontzettend leuk om te doen. Aangezien we in korte tijd al veel volgers hebben mogen verwelkomen kunnen we wel stellen dat het ook door jou als bezoeker van onze website zeer gewaardeerd wordt. Ik wil dan ook iedereen bedanken die ons volgt op Twitch, of die aanwezig is geweest in de chat tijdens een van onze livestreams. Door jullie kunnen we dit blijven doen.

onbekend

Dank u

Helaas kende 2020 ook voor onze website een aantal mindere momenten. Zo hebben we dit jaar niet de mogelijkheid gehad om evenementen als gamescom live te verslaan, iets waar wij als redactie enorm naar uit hebben gekeken. Ook hebben een aantal prominente gezichten het nest verlaten om uit te vliegen. Timo en Koen hebben beide besloten hun eigen weg te gaan. Dit grote gemis is gelukkig ook weer opgevuld door een aantal nieuwe gezichten. Dit jaar hebben we Eilish, Dionne, Celine, Huub en Jeffrey bij onze redactie mogen verwelkomen. De laatste twee namen zijn iets minder aanwezig op de website, maar zijn als AV Redacteuren enorm belangrijk voor onze audiovisuele content. Veel vaste gezichten zijn wel gebleven en nog altijd belangrijk voor Gameliner. Claudia, Jolien, Rudy, Bram, Delano, Anita en Philip zijn al langere tijd onderdeel van onze vaste groep.

Een website draaiende houden doe je natuurlijk niet alleen door content te maken, maar ook door het medium waarop we dat doen te blijven ontwikkelen en verbeteren. De stille kracht hierachter is DJ. Een naam die je als bezoeker niet voorbij ziet komen, maar voor ons als redactie onmisbaar is om ons werk goed te kunnen blijven doen. Ik wil DJ dan enorm bedanken voor zijn inzet. Last but not least wil ik natuurlijk ook een dankwoord uitspreken naar de man die dit allemaal mogelijk heeft gemaakt en ooit heeft opgezet. Alex, dankzij jou hebben we dit platform en daar ben ik je enorm dankbaar voor.

onbekend

Tabee, tot 2021!

De bedankjes zijn nog niet op, want tot slot wil ik mij nog even wenden tot jou. Jij bent namelijk boven alles de reden dat de website blijft draaien. Dat onze redacteuren content maken. Dat wij continu op zoek gaan naar nieuwe manieren om jou te bedienen van artikelen, nieuws, video's, streams, podcasts en wat al niet meer. Zonder jou is er geen wij. Zonder jou is er geen Gameliner. Jij bent het brandende sterretje tijdens oud en nieuw in een vuurwerkvrij land. Ontzettend bedankt voor de support! Dat je onze website bezoekt, dat je reageert op onze content en dat je ons volgt. Ik kan namens de hele redactie spreken als ik zeg dat we jou enorm dankbaar zijn. Tabee, tot 2021!

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?