Opinion: Goede voornemens

Het oude jaar eruit, het nieuwe jaar erin. Het is weer tijd om de goede voornemens te maken, net zoals we dat elk jaar doen. Iedereen stopt met roken, gaat massaal afvallen, bezoekt vaker de grootouders of zet wat meer geld opzij. Vaak zie je dat goede voornemens falen, en niet al te zuinig. Kijk maar om je heen en tel het aantal voornemens die daadwerkelijk geslaagd zijn. Niet zo erg veel zeker. Maar net zoals heel veel anderen heb ik ook goede voornemens. Ik rook dan weliswaar niet en het is niet nodig om af te vallen.

onbekend

Mijn eerste voornemen is om meer tijd te maken om te gamen, iets wat zeker hoog aan het lijstje staat. Het afgelopen jaar was er niet veel tijd over voor de hobby, maar daar moet toch zeker verandering in komen. Als je jezelf onderdeel mag noemen van Gameliner.nl, maar weinig tijd hebt om daadwerkelijk games te proberen, dan is dat toch lastig. Ten tweede ga ik wel wat actiever worden en hoewel het een cliché is, moet het toch echt gebeuren. Wii Fit U stond al onder de boom en verwacht maar dat die goed gebruikt gaat worden. Komt dan ook wel weer samen met het eerste punt, komt dat even goed uit. De laatste paar dagen al de 'nieuwe' game geprobeerd samen met mijn vriendin en het bevalt goed. Bijzonder intensief en een vermakelijk iets, al zeg ik het zelf.

Het zijn maar twee goede voornemens, maar ik betrap mezelf erop al moeite te hebben om er één waar te maken. Dus we zullen eind volgend jaar wel zien wat ik ervan gebakken heb. Maar laat ik positief blijven en zeggen dat het gaat lukken. Dus 2015 wordt mijn game- en sportjaar en nu ben ik toch zeker wel benieuwd wat jouw goede voornemens zijn. Gamegerelateerd of niet, laat het graag weten in de reacties hieronder. Altijd leuk om over een jaar terug te kunnen kijken of ze daadwerkelijk gelukt zijn.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?