Opinion: Het is goed om weer terug te zijn

Terwijl ik dit typ heb ik net de laatste woorden voor mijn tentamens geleerd. Na morgen kan ik eindelijk weer genieten van mijn vrije tijd en gaat het slot van mijn sociale isolement. Dit betekent natuurlijk dat ik weer vrije tijd heb. En wat is de beste manier om die vrije tijd aan te besteden? Gamen natuurlijk!

Ja ja, ik ben weer terug. Niet alleen als redacteur van Gameliner, maar ook als gamer. Door drukte van school en sociale omgeving heb ik geen tijd gehad om te schrijven voor Gameliner.nl, maar ik heb ook geen tijd gehad om echt te gamen. Erg jammer natuurlijk, en die schade kan nu gelukkig weer ingehaald worden. De opleiding gaat tot nu toe lekker, tentamens zijn tot nu toe goed gegaan en met het sociale leven gaat het nu ook weer goed. Anders was ik nu deze column niet aan het tikken.

Op de vaste potjes League of Legends na, heb ik de afgelopen tijd niet veel gegamed. Ook heb ik het gamenieuws de afgelopen maanden nauwelijks gevolgd, maar man, wat voelt het lekker om weer terug te zijn in de gamesscene. Ik hou van de mensen, het nieuws, de roddels en natuurlijk de games zelf! Oh, en laat ik de community van Gameliner niet vergeten.

Jullie zijn natuurlijk ook helemaal geweldig. Zonder jullie zouden al onze nieuwsberichten, reviews, previews, TV-items en de rest voor niks geschreven zijn. Ik moet eerlijk toegeven dat het toch wel lekker voelt om als je een artikel getikt hebt, dat een van jullie er dan feedback op geeft. Dit is dan ook één van de redenen dat ik het zo leuk vind om weer te mogen functioneren als redacteur voor deze site.

Dus ik tik gewoon vrolijk verder. Lekker zoeken naar nieuws, games spelen en die dan beoordelen voor jullie en actief zijn op Gameliner. Ik vind het heerlijk hoor. Dus jullie zijn nog lang niet van me af! It's good to be back.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?