Opinion: LEES NU! Belangrijke boodschap!!

Geplaatst: 16 april 2010 15:00
Aangepast: 1 januari 2018 00:00
-

Bij deze maak ik een aankondiging dat ik zo meteen in de zin hieronder een aankondiging zal doen.

Word maar even een stuk enthousiaster, want de aankondiging die ik hieronder zal schrijven, is zeer speciaal, hier komt het dan, zet je schrap:

Ik schrijf weer een column deze week!

Uit de volslagen nutteloosheid van bovenstaande zinnen valt enkel op te halen wat waarschijnlijk het onderwerp zal zijn van mijn column deze week. Dankzij Twitter kunnen we tegenwoordig per seconde op de hoogte zijn van ieders bezigheden, en zo kakelen en kwetteren inmiddels ook allerhande developers mee met een overload aan aankondigingen, statements en nutteloze info. Twitter is echter niet het enige kanaal, maar de meeste websites en allerhande communicatie dump sites doen er vrolijk aan mee.

Zo heeft 'Dude Huge' (die kerel van Gears Of War) onlangs aangekondigd dat hij een nieuwe game zou aankondigen. Nu blijkt deze week dat het tot ieders ver(r)assing Gears Of War 3 is. Nou-focking-en, kondig maar gewoon lekker de game aan, meer is echt niet nodig. Anders gaan we jou voortaan 'His Royal Lordship of Puny Pointlessness' noemen, beste meneer groot. Maar het stomste is nog dat de gigantische man zijn zin krijgt, want iedereen discussieerde heel de week over wat hij wel niet zou gaan aankondigen. En al het nutteloze gezever gaat eindeloos lang door en door en door.

Iedere week lees ik wel nieuwsberichten op hoog aangeschreven sites (ja, hier hoort Gameliner ook bij) waarin men aankondigt dat een game-developer een aankondiging heeft gedaan van een toekomstige aankondiging van een nieuwe titel of iets 'mysterieus'. Ja, deze zin moest ik zelf ook drie keer nalezen om te kijken of het klopt, maar hoe triest het ook is, het klopt.

Laten we hier alsjeblieft allemaal mee ophouden. Deze neppe manier van mensen aan het lijntje houden en lekker maken met aangebrande lucht is gewoonweg triest, vermoeiend, zielig en zwaar infantiel. Dus zullen we een discussie beginnen over mijn statement tegen het aankondigen van aankondigingen over toekomstige, mysterieuze statements van eventuele titels, of laten we het hier lekker bij?

Lees meer