Check hier alle Nacon Connect 2024 content

Opinion: Nog ééntje dan...

Geplaatst: 31 december 2011 11:00
Aangepast: 1 januari 2018 00:00

Boem! Ratatata! Huh? Wat is dit nou weer? Heb ik teveel gegamed waardoor ik de explosies nu ook al in mijn dagelijkse leven tegenkom? Een korte blik op de kalender helpt mij al uit mijn waanbeeld. Het is weer 31 december, oftewel, de laatste dag van 2011. En laat ik nou de eer hebben gekregen om de laatste column van 2011 te schrijven. Nou, komt 'ie dan hè!

Een tijd geleden heb ik, mede door een veeleisende studie, het gamen een tijdje op een laag pitje heb moeten zetten, maar in 2011 was hier geen sprake meer van. Ik kon weer volop genieten van alle digitale pracht die over ons heen werd gegooid, en mijn god, wat was dat toch veel moois. 2011 is het jaar waarin de Call of Duty-fanbase langzaamaan begint te beseffen dat er nog meer, en leukere shooters verkrijgbaar zijn, het jaar waarin mijn liefde voor het fighter-genre door Mortal Kombat weer helemaal opgebloeid is, en ik eindelijk weer kon vertoeven in de magische wereld van de Elder Scrolls-serie.

Maar 2011 was niet alleen voor mij persoonlijk een topjaar, ook voor Gameliner.nl was 2011 een groot feest. Zo groeide onze redactie steeds meer, en kregen we ook nog eens meer steun van ontwikkelaars, waardoor we jullie meer reviews konden schenken. We hadden wel meer games nodig, want ook jullie, onze community, begonnen met steeds meer te komen. Het wordt alsmaar groter (én gezelliger) op de site en op het forum, en ik hoop dat deze trend zich in 2012 alleen maar voortzet.

Dus bij deze wil ik Gameliner even bedanken voor het herstellen van mijn liefde voor games, én voor het introduceren in deze beregezellige community. Een community die ook wel eens bedankt mag worden. Mannen als linksquest, Neal en alle andere (toekomstige) leden verdienen ook mijn complimenten. Jullie brengen leven in deze site die met alleen maar redacteuren een stuk minder leuk zijn. Volgend jaar hebben we meer vriendjes voor jullie om mee te discussiëren, te juichen en te huilen, ik beloof het. Laat 2012 maar komen!

Lees meer