Preview: Disney Epic Mickey 2: The Power of Two

Disney Epic Mickey is een game die alleen voor de Nintendo Wii verkrijgbaar was. Voor de bezitters van een Xbox 360 of een PlayStation 3 was dit dan ook erg jammer. De game zou geen standaard Disney-game zijn, maar zou een donker sfeertje over zich heen hebben. Na veel speeluren verder was het nieuws dan ook groot: Disney Epic Mickey 2: The Power of Two komt ook naar de Xbox 360, pc, Mac en naar de PlayStation 3.

Co-op gameplay
Nadat Mad Doctor is verslagen in deel 1 van Epic Mickey, stopt het verhaal eigenlijk. Mickey verwacht dat er niet veel meer gaat komen en hij pakt zijn leven weer op. In Epic Mickey: The Power of Two kom je deze gekke dokter echter weer tegen. Je gaat met je verfkwast weer het avontuur aan maar dit doe je niet alleen. Je krijgt er een hulpje bij, namelijk Oswald the Lucky Rabbit.

onbekend

Je gaat samen het land in om de Mad Doctor voor eens en voor altijd te verslaan. Dit doe je samen met de computer gestuurde Oswald of in co-op. Als iemand mee wil doen met deze duistere Disney-game, dan hoeft hij de controller maar aan te zetten en dan zit hij meteen middenin het verhaal.

Deze feature staat centraal in de game. Dit werkt net zoals een Ratchet and Clank-game waar alles om de samenwerking draait. De gevechten met de eindbazen moet je met zijn tweeën voltooien en je zult in overleg de vele puzzels moeten uitvogelen.

Rare kwast
Epic Mickey 2: The Power of Two is geen game met veel geweld. Je zult er absoluut geen dodelijke gevechten tegenkomen en dat hoeft ook helemaal niet in zo'n game. Je vecht met een kwast. Misschien een beetje raar, maar wel erg effectief. Je kunt namelijk verschillende objecten verdunnen en op het scherm toveren. Als je iets verdunt dan zal het op een gegeven moment verdwijnen en dat is erg handig tijdens deze puzzelachtige game.

onbekend

Verwachting
Ik verwacht van Epic Mickey 2: The Power of Two dat de co-op mode erg goed uit gaat pakken. Het is erg simpel want je hoeft de controller maar te pakken en je zit er middenin. Ook lijken de puzzels me erg leuk. Het simpele concept met de kwasten is gaaf en alles zal er erg kleurrijk uitzien. Het is een vriendelijke game zonder al te veel geweld en dat zal ook heus vermakelijk zijn.

Disney Epic Mickey 2: The Power of Two zal op 23 november 2012 in de winkels liggen voor de Nintendo Wii, Xbox 360 en de PlayStation 3. Het is nog niet duidelijk op welke datum de game voor de pc en Mac zal verschijnen.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?