Preview: Majin and the Forsaken Kingdom

Mix die joekel uit The Neverending Story met een trol uit David de kabouter, geef 'm wat beplanting op z'n rug en voila, daar is Theoten, een Majin die al jaren gevangen zit in het verloren koninkrijk. Hoe hij daar is beland of wat hij moet doen, weet geen man. Dat ga je dus uitzoeken, samen met je homie Tepeu, een sullige kruimeldief die door gefluit van vogels in het in duisternis gehulde koninkrijk is beland. Dit dynamische duo zal hun krachten moeten bundelen, om zo het kwaad te verdringen uit dit voormalig paradijs.

Dit ga je doen door heel nauw samen te werken met elkaar. Je zult immers een hoop vervelende monsters tegenkomen en ingewikkelde puzzels op moeten lossen en ja, twee weten nu eenmaal meer dan één! Tepeu heeft bijvoorbeeld een soort zwaard tot zijn beschikking, waarmee hij de vijand een kopje kleiner kan maken. Echter later in het spel blijkt dit niet meer voldoende te zijn en zal hij steeds vaker een strategie moeten verzinnen om, samen met de Majin, de duistere hordes het hoofd te bieden.

Wat dacht je ervan, om je vijanden in één ruimte op te sluiten met de GVR [Grote Vriendelijke Reus - Red.], die hen niet zo goedgezind is als ze zouden willen? Of, de Majin een reusachtig stuk rots naar beneden laten donderen, wanneer er een paar vijanden net op de verkeerde plek op het verkeerde moment staan?
Lastig voor hen, beter voor jou. Dode vijanden leveren je namelijk orbs op, welke de band tussen jou en je Majin versterken. Hierdoor kun je brute combi-attacks uitvoeren en helemaal losgaan op je tegenstanders. Verder opent je schoothondje deuren voor je, zo groot als de zwarte poort van Mordor en gebruik je zijn grote, lompe lijf als opstapje om bij onbereikbare plekken te raken.

Voorlopige verwachting
Dit avontuur vindt plaats in een sprookjesachtige setting, onder het genot van een stijlvolle mix van actie - en puzzelelementen, waarbij je betoverd wordt door een intrigerende soundtrack. Natuurlijk doet het bovenstaande sterk denken aan het nog niet uitgekomen 'The Last Guardian', van team ICO. Kan deze titel zich toch onderscheiden? Bekijk de bovenstaande trailer en oordeel zelf!

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?