Check hier alle PlayStation Showcase 2023 content

Preview: Tekken 6

Afgelopen zondag bracht Yordi een bezoek aan Gamekings Live in de MustSee bioscoop te Delft, waar hij de gehele dag werd getrakteerd op games die snel zullen gaan uitkomen (en waar we met veel smart op zitten te wachten). De line-up was er één om van te smullen en Yordi zou Yordi niet zijn als hij deze mooie dag niet met ons deelde in de vorm van een verslag en een preview van de volgende game: Tekken 6

De blikopener die het blik met vette spellen mocht openen was Tekken 6. Om gelijk de aandacht van het publiek te trekken werd er geopend met een actievolle trailer, waardoor het meteen duidelijk was dat deze game de beste Tekken wordt in de geschiedenis van de franchise. Het aantal personages die je kunt kiezen is wederom uitgebreid en staat nu op een duizelingwekkend aantal van veertig, die overigens meteen vanaf het begin van de game speelbaar zijn. We maakten onder ander kennis met de ietwat stevige Bob, maar aan zijn ongelofelijke snelheid is dat zeker niet te merken. Voordat je het weet staat de reus voor je neus en dan kun je maar beter maken dat je wegkomt voordat hij je met heel wat kilootjes verpletterd. Naast de uitbreiding van het aantal personages blinkt de game opnieuw uit in grote klasse. De animaties zijn opnieuw weer wat aangescherpt, de gameplay is verbeterd ten opzichte van de vorige versie en de graphics zijn net weer wat gelikter. Eigenlijk is dat precies wat je verwacht van een game die al ontzettend goed is, maar het tunen moet nog wel even goed gebeuren natuurlijk. Namco Bandai lijkt in ieder geval op alle fronten geslaagd te zijn.
Naast de presentatie waren er in het publiek enkele gelukkigen die het live mochten opnemen tegen een groot Tekken-speler (niet Steven, die was in Tokyo), om de game voor het eerst te proberen. Geen van hen was goed genoeg de ervaren man te verslaan, maar zeg nou zelf, gaat het niet gewoon om de ervaring van de nieuwe gameplay?

Lees ook de andere previews van Gamekings Live:
Darksiders
FIFA 10
Operation Flashpoint: Dragon Rising
Uncharted 2
Bayonetta
Halo 3: ODST
Assassin's Creed II
DJ Hero

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?