Redactie: Daar zijn we weer

Geplaatst: 19 november 2010 19:55
Aangepast: 3 februari 2019 20:24

Gameliner groeit en dat is zowel voor jou als bezoeker als voor ons als team goed nieuws. Meer bezoekers betekent namelijk onder andere meer nieuws en meer reviews. Helaas zit er ook een keerzijde aan deze groei. De server krijgt het namelijk steeds zwaarder te verduren. Zoals je de laatste tijd wellicht hebt gemerkt is de snelheid op de website niet altijd even hoog. Daarom zitten we achter de schermen nooit stil en worden er constant verbeteringen doorgevoerd.

Maar waar mensen werken worden helaas ook fouten gemaakt en als de techniek ook niet helemaal meewerkt heb je de poppen aan het dansen. En vanmiddag was het zo ver. Dansende poppen en een website die offline stond. Gekkenhuis bij onze technische jongens om te trachten alles weer in de lucht te krijgen. En zoals je ziet is dat gelukkig allemaal weer aardig gelukt. Hoe dan ook, allereerst willen we bij deze excuses aanbieden voor het ongemak.

Daarnaast willen we laten weten dat we verder gaan met het optimaliseren van de website, om zo de ideale online hangout voor jou als gamer te creëren.

Lees meer