Redactie: Nachtbrakers? Wat is dat?

Geplaatst:
Aangepast: 27 augustus 2019 14:27

Het is je wellicht opgevallen, maar Gameliner heeft er een nieuwe rubriek bij! Iedereen, een warm applaus voor Nachtbrakers!

Overdag zijn wij natuurlijk onwijs veel bezig met het nieuws, maar het wil nog weleens voorkomen dat we de kleinere nieuwtjes over het hoofd zien. Dat nieuws dat voor de Amerikanen inmiddels oud is, is voor ons het eerste is dat we lezen wanneer we wakker worden. Daarom presenteren wij iedere werkdag de rubriek Nachtbrakers. Een item waarin wij kort en bondig het nieuws van de afgelopen dag en nacht behandelen. Hierin is de redactie geheel vrij om een eigen mening te geven omtrent het kersverse nieuws dat inmiddels aan de andere kant van de wereld alweer oud is. Verwacht dus grove woorden, ongegeneerde bekentenissen en genoeg schunnige opmerkingen.

"Maar Rudy, hoe gaan jullie dat in hemelsnaam doen?", hoor ik je vragen. Nou, dat vind ik een goede vraag! Een vijftal redacteurs neemt deze nachtdienst waar. Iedere dag van de week is de honneurs aan een andere redacteur. De week start goed met Patrick aan het roer, op dinsdag houdt Delano de motor draaiende, Bram zaagt de week doormidden op woensdag, Claudia slaat de studentenavond over op donderdag en Jolien krijgt de eer om de week af te sluiten op vrijdag. Zo helpt onze redactie je iedere nacht om 12 uur aan een verse dosis nieuws voorzien van het broodnodige sarcasme.

De eerste Nachtbrakers staat onderhand live. Patrick trapt het bal af en neemt geen blad voor de mond omtrent zijn nieuws van Cyberpunk 2077, Conan Chop Chop, Blairwitch en Final Fantasy VIII. Heb jij dingen die je liever anders ziet, of vind je het format gewoon onwijs tof? Laat het de redactie weten middels zo'n heerlijke comment in onderstaand reactieveld!

Rudy Wijnberg Head of Media

Als het gaat om passief sporten is Rudy een kei gezien hij regelmatig menig vechtersbaas tegen de vloer nokt en tanden laat rapen. Toch is hij niet vies van andere genres. Onder het motto “je moet toch alles in je leven geprobeerd hebben” experimenteert onze Amsterdammer zo nu en dan eens wat. Niet altijd even succesvol, geduld is namelijk niet echt zijn sterkste punt, net als een gracieuze winnaar zijn gedurende menig fighter…

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord