Redactie: Win een PlayStation 4 Slim en andere prijzen in Het Grote Lezersonderzoek!

onbekend

Deelname is helaas niet meer mogelijk. Winnaars worden op een later tijdstip bekendgemaakt.

Goed nieuws! De nieuwe website van Gameliner is in aantocht. Het duurt niet lang meer voordat jullie allemaal kunnen genieten van een hedendaagse website die altijd is gevuld met het laatste gamenieuws en de leukste gaming items.

Voordat dat dat echter zover is, willen wij eerst wat meer over jullie behoeftes te weten komen. Wij vinden het belangrijk dat we op onze website content hebben voor de behoeften van verschillende lezers. Daarom vragen wij jou om deze enquête in te vullen. Dat doe je niet voor niets, wij geven namelijk flink wat mooie prijzen weg. Zo maak je kans op een PlayStation 4 Slim, een Plantronics headset of een game naar keuze!

Klik hier om deel te nemen aan Het Grote Lezersonderzoek en maak kans op leuke prijzen! Op deze actie zijn de algemene voorwaarden voor prijsvragen en winacties van toepassing.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?