Tech: Overzicht Gameliner.nl Gaming Headset Special 2015

Geplaatst: 8 december 2015 12:00
Aangepast: 1 januari 2018 00:00

De afgelopen week stond Gameliner.nl in het teken van onze Gaming Headset Special 2015. Er zijn meerdere headsets besproken en geven je hier graag een handig overzicht van, zo kan je alles nog even op je gemak nalezen. Iedereen zoekt namelijk iets anders in een gaming headset en daardoor is iedere headset interessant voor een gamer met aansluitende wensen en eisen.

De besproken headsets

Om er zeker van te zijn dat jij de juiste gaming headset op je verlanglijstje zet voor de feestdagen, vind je hieronder alle artikelen rondom de besproken gaming headsets. Iedere headset heeft zo zijn voor- en nadelen. Welke daarbij het zwaarst wegen, dat ligt helemaal aan jou. De volgende gaming headsets zijn afgelopen tijd besproken:

- Kingston HyperX Cloud II
- Turtle Beach Ear Force PX24
- Turtle Beach Ear Force Recon 320
- Thrustmaster Y-300P
- Sennheiser GAME ONE
- Sennheiser GAME ZERO
- Plantronics RIG Flex
- Gioteck FL-300
- SteelSeries Siberia 200

Prijsvragen

Daar blijft het echter niet bij, want je kunt ook twee gaming headsets winnen! Om zo'n toffe gaming headset te bemachtigen, hoef je slechts antwoord te geven op een enkele vraag. Deze gaming headsets kun je momenteel bij ons winnen:

- Win de Kingston HyperX Cloud II
- Win de Turtle Beach Ear Force Recon 30X

Welke headset komt volgens jou het beste uit de bus? Ga je voor de headset die aansluitbaar is op alle platformen of speel je alleen op de PlayStation 4? Het kan natuurlijk ook zijn dat je meer zoekt dan alleen een headset en meer functionaliteiten verwacht. Wij zijn benieuwd naar jouw mening en vergeet vooral niet om Gameliner in de gaten te houden voor het laatste nieuws omtrent games en gear.

Lees meer