Voorspelling: Awesomenauts

2011 was voor mij een droomjaar. Heel veel gave games (waaronder heel veel gratis dankzij mijn ambassadeurs-3DS) en het jaar dat een vervolg op de bij mij zeer geliefde RollerCoaster Tycoon-reeks is aangekondigd, voor een handheld! Voor mij een droom die uitkwam, en deze zal ook in dit splinternieuwe jaar uitkomen. Ook gaan er weer vette games uitkomen van Nintendo zelf. Ik ga ze niet allemaal noemen, maar een paar titels hebben mijn interesse al enorm opgewekt. Wel hoop ik dat uitgevers niet hetzelfde rotgeintje gaan uithalen aan het einde van het jaar net als vorig jaar. Dankzij die explosie aan toptitels heb ik nog vrij veel titels links laten liggen of wel in huis, maar weinig gespeeld. Zelfs als verzamelaar werd ik echt knettergek. Qua consoles is er maar weinig waar ik op zit te wachten dit jaar. Ik zal het dit jaar ook vooral bij de toffe games gaan houden!

Rollercoaster Tycoon 3D

Dit is het. Mijn droom is eindelijk werkelijkheid geworden, een meeneembare versie van mijn geliefde RollerCoaster Tycoon-reeks. Helaas wel met de pijlen gericht naar het derde deel in de reeks, terwijl de managing-insteek van deel een en twee toch meer geschikt zijn voor een handheld. Maar ik heb er het volste vertrouwen in dat ontwikkelaar n-Space er een bijzondere game van gaat maken en dat het een waardig vervolg zal worden op het derde deel. Als deze ook maar een beetje lekker speelt zal het ook heel erg lang duren voordat deze uit mijn 3DS zal verdwijnen.

onbekend

Nintendo 3DS Circle Pad Pro

Het meest controversiële stukje hardware uit 2011 staat doodleuk wel op mijn lijstje! Dat komt vooral omdat de uitbreiding mij ergonomisch een stuk fijner lijkt. Want na een paar uur gespeeld te hebben op de 3DS begin ik toch wel wat last te krijgen van mijn handen. Gelukkig kent de extra circle pad ook een aangepaste onderkant zodat die fijner in de hand ligt en je minder snel last van kramp krijgt. Tevens zie ik slimme ontwikkelaars al ontiegelijk leuke mogelijkheden uit de uitbreiding persen. De lange batterijduur maakt het helemaal af, minimaal 480 uur!

onbekend

Awesomenauts

De nieuwste game van Ronimo ziet er heel erg tof uit. Ik heb wel zin in een lekkere sidescrolling, plaforming shooter, of zoals de mannen bij Ronimo het zelf graag noemen: een MOBA, Multiplayer Online Battle Arena. Rondrennen, schieten en bovenal veel lol hebben, dat is waar het in deze game om draait. De cartoon-achtige look die de ontwikkelaar ook meegaf aan hun voorgaande game, Sword & Soldiers, ziet er ook weer erg goed uit en steelt hiermee de show. Inclusief de hectische schreeuwpartijen die zullen gaan komen over de voicechat ziet het er ook naar uit dat dit een hele gave game gaat worden.

onbekend

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?