Voorspelling: Dying Light

Het jaar 2014 was een mooi jaar. Echter ook een jaar met een klein beetje dubbel gevoel. Hoewel er veel toffe games uitkwamen, bleef ik echter een beetje achter met een klein 'leeg' gevoel. In het jaar 2014 miste ik toch echt die ene game die mij bij de strot greep. De games uit mijn Top 10 sta ik honderd procent achter, maar stuk voor stuk geen games waar je nog jaren over praat. Games als Uncharted 3, The Last of Us, GTA V en Metal Gear Solid 4 als we nog verder terug in de tijd gaan. Ik was dan ook blij met GTA V voor de PlayStation 4, die fungeerde als een soort verlengstuk van het ultieme plezier. En natuurlijk was 2014 het jaar waarin ik hijgend en kwijlend, als een hitsige Franse Bulldog, mijn PlayStation 4 mocht uitpakken. Alleen dat moment maakte 2014 al een topjaar. Ik kijk dan ook uit naar 2015, een jaar waarin games uitkomen die dat 'lege' gevoel weer op kunnen vullen. Welke games moeten dat gaan doen voor mij? Hieronder mijn drie games die deze taak op zich moeten nemen.

Metal Gear Solid V: The Phantom Pain

Ik vertrouw blindelings op Hideo Kojima. Metal Gear Solid V: The Phantom Pain zal ongetwijfeld weer vol epische momenten zitten, brute actie, fraaie graphics, toffe stealth en een verhaal waar je u tegen zegt. Dit kan haast niet mis gaan, Kojima kennende. Deze game zal mij ongetwijfeld aan de tv gekluisterd houden voor een lange tijd. Genoeg stof om over te praten straks.

onbekend

Dying Light

Zombies, zombies en zombies. Heerlijke shit is dat, het heeft wat. Zombies zijn mijn favoriete vijanden in games. Waarom dat zo is? Ik heb geen idee. Het waren ooit mensen die nu instinctief op je jagen, dat geeft dat spannende gevoel, denk ik. Van wat ik nu gezien heb van Dying Light, gaat dit heel tof en zenuwslopend worden. Vooral de nachtelijke levels zullen er voor zorgen dat ik weer op het puntje van mijn stoel zal zitten.

onbekend

Uncharted 4: A Thief's End

Hoe kan het ook anders, een nieuwe Uncharted-game. De ontwikkelaar Naughty Dog weet ook altijd games te maken die mij lang bijblijven. De titel van deze game suggereert dat het de laatste zal zijn uit de serie, wat op zich jammer zou zijn. Als ze echter met een nieuwe IP en een nieuwe The Last of Us-game komen, dan houd ik mijn oren en ogen alvast open. Als het de laatste Uncharted-game is, dan zal dit ongetwijfeld gepaard gaan met een big bang. Dat is Naughty Dog ons wel verschuldigd. Grafisch gezien alvast het beste wat ik zag voor de PlayStation 4. Avontuur op zijn best, laat maar komen die game.

onbekend

Naar welke games kijken jullie dit jaar uit? Laat het ons vooral even weten!

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?