Voorspelling: E3 2014 - Peter

Het was vroeger hét grootste event waar allerlei nieuwe hardware en primeurs van nieuwe games werden bekendgemaakt. Tegenwoordig weten we praktisch alles al, maar wie weet wordt het dit jaar toch weer anders: een evenement vol verrassingen! Kans is groter dat het een show-off wordt van allerlei te grote ego's in de game-industrie, die verwoed proberen iets nieuws te melden wat toch allang is gelekt op internet.

Alien: Isolation

De game waar ik ongetwijfeld het meest naar uitkijk op de E3 dit jaar, is Alien: Isolation. Nu is hierbij de term "ongetwijfeld" wellicht een beetje overdreven, want er is nog altijd veel onzekerheid met wat er precies allemaal ten tonele zal verschijnen bij de E3. Survival-horror is een schaars genre waar ik echt gek op ben, en ik ben zwaar fan van de Alien-films. Daarom dus begrijpelijk dat ik zeer benieuwd ben of er nieuwe info en eventueel gameplaybeelden te zien zullen zijn van Alien: Isolation.

onbekend

Overig

Wie weet krijgen we ook wat te zien van andere survival-horror-games. Zou Guillermo Del Toro laten zien wat hij nou aan het bekokstoven is, of zal Shinji Mikami demonstreren wat The Evil Within nu precies voor gameplay gaat hebben? Waar ik vooral benieuwd naar ben verder is simpelweg nieuwe games voor alle nieuwe(re) systemen. Als we het gelekte Nintendo-rooster moeten geloven, komt er veel tofs aan voor de Wii U, zoals een nieuwe Metroid van Retro Studios. Of dit waar is, durf ik gewoonweg nog niet in te geloven, maar hopen erop durf ik wel.

Verder zou ik graag weer eens echt positief verrast willen worden met iets totaal nieuws, of een favoriete gamereeks die een liefdevolle benadering krijgt in tegenstelling tot een kapitalistische melkkoebehandeling. Een The Last Guardian-gameplaypresentatie die overweldigend goed is; een vette Kinect-game die eens de potentie waarmaakt van het technologische prachtapparaat, of nieuws van een nieuwe Mass Effect- of Dead Space-game die weer vooral spelen zoals het eerste deel. Het zijn allemaal kinderlijk naïeve dromen, waar zelfs ik eigenlijk niet op durf te hopen, al is er altijd nog wel een sprankje.

onbekend

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?