Voorspelling: E3 2015 - Bob

De E3 is voor mij altijd een bijzonder moment. Wat zullen Microsoft, Sony en Nintendo gaan doen? Komt EA met nieuwe games? Zitten er nog echte verrassingen tussen of zijn het allemaal games waar we al meer dan genoeg van weten? Persoonlijk kijk ik deze E3 wel naar meerdere games uit, maar één echt in het bijzonder.

No Man's Sky

De game waar ik ongetwijfeld het meest naar uitkijk op de E3 dit jaar, is No Man's Sky. Deze game van Hello Games is een game waar ik echt extreem naar uitkijk. Er hangt, naar mijn bescheiden mening, een bijzondere sfeer om deze game heen. Het is nog steeds niet echt heel erg duidelijk wat nou het doel is van deze unieke game. Hello Games geeft aan dat deze 'space adventure'-game ongekend groot is en dat het aan jou is wat je exact wilt gaan doen. Ongekende vrijheid, het oneindige universum tot jouw beschikking. The Sky's is the Limit, nee, nog beter, No Man's Sky is the limit.

onbekend

Overig

Uiteraard mag Fallout 4 niet ontbreken. Man, wat heb ik lang gewacht op het vervolg van deel 3. Ik ben zo ontzettend benieuwd hoe deze game uit de verf zal komen op de 'nieuwe' consoles en uiteraard de pc. Ik hoop dat deze game mijn gevoel van Fallout 3 en Fallout: New Vegas volledig zal gaan overtreffen op iedere manier.

Stiekem hoop ik trouwens ook dat Rockstar iets zal gaan laten zien. Een DLC voor GTA V? Een nieuw deel van de Red Dead-reeks? Ik vraag in het algemeen niet veel, maar lieve Rockstar, work with me here. Red Dead Redemption was een geweldige game op de vorige consoles. Stel je eens voor wat ze met de Xbox One en PlayStation 4 zouden kunnen laten zien.

onbekend

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?