Voorspelling: E3 2015 - Boy

Geplaatst:
Aangepast: 1 januari 2018 00:00

Elke keer is er weer een E3 en elke keer weer spannende, leuke, opwindende en verrassende aankondigingen. En ook dit jaar weer een aantal games waarnaar je kan uitkijken. Er worden natuurlijk weer een hoop dingen aangekondigd, maar ik heb hieronder de game waar ik naar uitkijk. Nu ben ik dan ook wel benieuwd of jullie ook naar deze game uitkijken.

Star Wars Battlefront

De game waar ik ongetwijfeld het meest naar uitkijk op de E3 dit jaar, is Star Wars Battlefront. Sinds ik voor het eerst in aanraking kwam met Star Wars, is dit al een favoriet onderwerp van mij. Van films, soundtracks en personages tot games, alles kan mij beroeren. Maar helaas zijn de laatste paar jaren de Star Wars-games niet echt om over naar huis te schrijven. Tot op het moment van de aankondiging van Star Wars Battlefront was ik 'not amused'. Maar toen kwam het keerpunt: de trailer was te bekijken en mijn mond viel open. Er was nog hoop, en dat in de vorm van deze game. Toegegeven, graphics zijn niet alles. Dat was natuurlijk het enige wat getoond werd. Maar er is beloofd om op de E3 een hoop gameplay te tonen. En dat is wat ik wil! Gameplay! Dus ik heb grote hoop en wil echt dat deze game gaat slagen.

Overig

De enige die altijd mijn interesse weet te wekken, is Nintendo. Waar ik dan ook naar uitkijk, is alles van Nintendo. Van Star Fox tot (mijn stille hoop) de nieuwe The Legend of Zelda. Ik ben heel gek op mijn Wii U en die moet gevuld worden met games! Maar goed, het blijft nog even afwachten. Maar met al het goede wat zal kunnen komen, weet ik wel zeker dat er genoeg toffe games tussen zitten. We shall see!

Lees meer