Voorspelling: E3 2015 - Justin

Geplaatst: 11 juni 2015 08:00
Aangepast: 1 januari 2018 00:00
-

De E3 is voor mij toch wel elk jaar dé gamebeurs om naar uit te kijken. Hier worden de nieuwste games voor het eerst getoond, alhoewel er de laatste tijd toch al een hoop dingen van tevoren worden aangekondigd en soms zelfs lekken. Natuurlijk is dat wel een beetje jammer, maar dat maakt de E3 niet minder leuk. In dit artikel zal ik de al aangekondigde games bespreken die ik hoog op mijn lijstje heb staan.

Gears of War 4

De game waar ik ongetwijfeld het meest naar uitkijk op de E3 dit jaar, is Gears of War 4. Vorig jaar noemde ik deze game ook al in mijn E3-voorspelling, maar toen hebben we niks te zien of te horen gekregen. Dit jaar gaat daar ongetwijfeld verandering in komen. Ontwikkelaar The Coalition (voorheen Black Tusk Studios) heeft al laten weten dat Gears of War aanwezig zal zijn tijdens de E3, maar dat zou ook de geremasterde versie van de eerste Gears of War kunnen zijn, waarvan er vorige maand al wat gameplaybeelden zijn gelekt. Het liefst zie ik natuurlijk beide games tijdens de persconferentie van Microsoft, en ik schat de kans groot dat dat ook gaat gebeuren. De remaster zal dan binnen een aantal maanden verschijnen, zodat we ons daarmee kunnen vermaken totdat deel 4 waarschijnlijk volgend jaar verschijnt. Ik kan in elk geval niet wachten om met een Gears of War-game op de Xbox One aan de slag te gaan!

Overig

Er zijn dit jaar tijdens de E3 echt onwijs veel games aanwezig waar ik naar uitkijk. Bij de persconferentie van Microsoft ben ik naast Gears of War 4 ook benieuwd naar Halo 5: Guardians, de nieuwe Crackdown en Forza Motorsport 6. EA heeft ook grote titels op het programma staan, waaronder Mirror's Edge 2, Star Wars Battlefront, Mass Effect 4 en FIFA 16. Bij Ubisoft ben ik vooral benieuwd naar Rainbow Six Siege en The Division. Sony komt natuurlijk met de topper Uncharted 4: A Thief's End en met No Man's Sky. Als laatste ben ik erg blij met de terugkeer van de muziekgames Rock Band 4 en Guitar Hero Live, waar we waarschijnlijk ook nieuwe dingen van gaan zien. Ik zal ongetwijfeld nog vele toptitels niet hebben opgenoemd, en wie weet krijgen we ook nog een aantal verrassingen. Het belooft in elk geval een epische E3 te worden!

Lees meer