Voorspelling: E3 2015 - Kees

Hoewel de E3 niet meer zo groots is als vroeger, worden er tijdens het evenement nog genoeg games en hardware onthuld. Ook is de E3 een mooi moment om nieuwe informatie en gameplay van je favoriete game te bekijken. Dit jaar staan er weer genoeg toffe games op de planning en het lijkt dan ook een mooie E3 te gaan worden.

Mad Max

De game waar ik ongetwijfeld het meest naar uitkijk op de E3 dit jaar, is Mad Max. De films met Mel Gibson waren briljant en ik ben dan ook benieuwd of Avalanche Software de juiste sfeer neer kan zetten met de game. De eerste gameplaytrailer stemde mij in ieder geval positief, want deze toonde een grauwe wereld waarin niemand te vertrouwen is. In deze post-apocalyptische wereld hebben verschillende bendes het voor het zeggen en draait het alleen maar om benzine. In Mad Max kruip je in de huid van de gelijknamige antiheld Max, die zijn familie heeft verloren en nu alleen maar probeert te overleven. Het belangrijkste in de game is Max zijn auto, zijn Magnus Opus. Deze kun je volledig naar smaak aanpassen door nieuwe onderdelen in de wereld te vinden waardoor de auto sneller wordt, betere bepantsering en wapens krijgt of er gewoon cooler uit komt te zien. De beelden die ik tot nu toe heb gezien, tonen een grote en sombere wereld waarin je continu op moet passen. Het is even afwachten hoeveel er in deze wereld te doen is naast de hoofdmissies. Dat er zijmissies zullen zijn, is overduidelijk. Daarnaast zijn er ook diverse schuilplaatsen en andere interessante locaties te vinden. Hopelijk kunnen we ook random events verwachten waardoor de wereld een stuk levendiger zal aanvoelen. Het is wachten tot 4 september, maar voor de releasedatum verwacht ik nog veel informatie en gameplay van Mad Max te zullen zien.

onbekend

Overig

Naast Mad Max kijk ik ook uit naar die andere free-roaming game van Avalanche Studios: Just Cause 3. Het tweede deel was al tof en het derde deel zal nog meer over de top zijn met nieuwe gadgets zoals een wing-suit. Ik heb dan ook enorm zin om op vakantie te gaan naar dit tropisch eiland om hier een dictator af te zetten en het eiland onder te dompelen in chaos. Hoewel we moeten afwachten tot het najaar, zou Avalanche Studios zomaar eens twee topgames kunnen afleveren met Mad Max en Just Cause 3.

Na Assassin's Creed Unity dacht ik wel klaar te zijn met de serie, maar de eerste trailers van Assassin's Creed Syndicate hebben toch mijn aandacht weten te trekken. Vooral de setting spreekt me aan en ook het tijdperk vind ik wat origineler dan de vorige games. Waar ik deze E3 ook op zit te wachten, zijn aankondigingen van een aantal games. Naast Dishonored 2 en Red Dead 3 kijk ik erg uit naar Hitman 6. IO Interactive heeft aangegeven dat deze al een tijd in ontwikkeling is, dus is het wachten op de officiële aankondiging van Square Enix. En laat deze nu op 16 juni een persconferentie houden.

onbekend

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?