Voorspelling: E3 2015 - Melloney

Het is weer bijna tijd voor de E3 2015, en jullie weten vast wel wat dat betekent: voorspellingen, speculaties en vooral hopen dat jouw favoriete game er ook te zien zal zijn. Net zoals elk jaar staan er weer een hoop toffe games op het programma, maar ook een paar die mij zeer weinig kunnen boeien. Vandaag ligt de nadruk gelukkig op de games waar ik wel naar uitkijk, dus hier mijn Voorspelling voor de E3 2015.

Mass Effect 4

De game waar ik ongetwijfeld het meest naar uitkijk op de E3 dit jaar, is [URL=http://www.gameliner.nl/product/7554/mass-effect-4]Mass Effect 4[/URL]. In mijn Vooruitblik van vorig jaar had ik de stiekeme hoop dat Mass Effect 4 al in 2015 uit zou komen. Natuurlijk was dit een beetje vergezocht, maar nu zal toch eindelijk het vierde deel uit de serie naar de E3 komen. Ik verwacht dat we zeker een vette trailer te zien krijgen en met een beetje geluk zien we ook wat gameplay. De releasedatum zal op zijn vroegst pas eind 2016 zijn, maar dat mag de (voor)pret zeker niet drukken.

onbekend

Overig

Verder ben ik ook nog steeds benieuwd naar Rise of the Tomb Raider, Mirror's Edge Catalyst en toch ook Assassin's Creed Syndicate. Van deze games is het dan ook vrijwel zeker dat we hier meer van te zien krijgen op de E3. Ik hoop tevens ook op een paar vette nieuwe IP's, aangezien ik nu alleen nog maar echt een goed gevoel krijg bij de eerder genoemde sequels, misschien ga ik toch nog verrast worden. Ik ben in ieder geval zeer benieuwd wat de E3 2015 ons allemaal gaat brengen!

onbekend

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?