Voorspelling: E3 2015 - Melloney

Geplaatst:
Aangepast: 1 januari 2018 00:00

Het is weer bijna tijd voor de E3 2015, en jullie weten vast wel wat dat betekent: voorspellingen, speculaties en vooral hopen dat jouw favoriete game er ook te zien zal zijn. Net zoals elk jaar staan er weer een hoop toffe games op het programma, maar ook een paar die mij zeer weinig kunnen boeien. Vandaag ligt de nadruk gelukkig op de games waar ik wel naar uitkijk, dus hier mijn Voorspelling voor de E3 2015.

Mass Effect 4

De game waar ik ongetwijfeld het meest naar uitkijk op de E3 dit jaar, is [URL=http://www.gameliner.nl/product/7554/mass-effect-4]Mass Effect 4[/URL]. In mijn Vooruitblik van vorig jaar had ik de stiekeme hoop dat Mass Effect 4 al in 2015 uit zou komen. Natuurlijk was dit een beetje vergezocht, maar nu zal toch eindelijk het vierde deel uit de serie naar de E3 komen. Ik verwacht dat we zeker een vette trailer te zien krijgen en met een beetje geluk zien we ook wat gameplay. De releasedatum zal op zijn vroegst pas eind 2016 zijn, maar dat mag de (voor)pret zeker niet drukken.

Overig

Verder ben ik ook nog steeds benieuwd naar Rise of the Tomb Raider, Mirror's Edge Catalyst en toch ook Assassin's Creed Syndicate. Van deze games is het dan ook vrijwel zeker dat we hier meer van te zien krijgen op de E3. Ik hoop tevens ook op een paar vette nieuwe IP's, aangezien ik nu alleen nog maar echt een goed gevoel krijg bij de eerder genoemde sequels, misschien ga ik toch nog verrast worden. Ik ben in ieder geval zeer benieuwd wat de E3 2015 ons allemaal gaat brengen!

Lees meer