Voorspelling: E3 2015 - Ruud

Geplaatst: 13 juni 2015 08:00
Aangepast: 1 januari 2018 00:00
-

De agenda van dit najaar is nog altijd opvallend leeg. Terugkerende series zoals de footies, Call of Duty en Assassin's Creed daargelaten. Dat geeft nieuwe IP's enigszins de ruimte en daarom hoop ik ook op een aantal verrassende nieuwe namen tijdens de 2015-editie van de E3. Qua hardware verwacht ik geen revelaties, maar toch houd ik alle opties open. Met alle grote partijen van tegenwoordig weet je het namelijk maar nooit.

Dishonored 2

De game waar ik ongetwijfeld het meest naar uitkijk op de E3 dit jaar, is Dishonored 2. Het gerucht gaat al een tijdje dat de game niet aanwezig zal zijn op de E3 en met de onthulling van Fallout 4 zal Bethesda Softworks ongetwijfeld alle aandacht op die laatste game willen richten. Toch hoop ik dat we in ieder geval iets te zien krijgen van Dishonored 2, want het eerste deel wist me compleet op te slokken, maar spuugde me helaas te snel weer uit. Ik hoop dan ook dat men het tweede deel wat langer maakt, ook al moet ik toegeven dat ik nog best wel wat uurtjes heb gespendeerd in de DLC-pakketten van Dishonored. Ik verwacht veel van Dishonored 2 en misschien is het daarom ook maar beter dat de game waarschijnlijk niet getoond zal worden. Een simpel trailertje of wat gameplay met ruwe randjes zou mijn verwachtingen immers zo de nek om kunnen draaien.

Overig

Een andere game waar ik het liefst gisteren al mee aan de slag was gegaan, is Deus Ex: Mankind Divided. Met Human Revolution heeft Deus Ex mijn hart weer veroverd en ik hoop dat Mankind Divided datzelfde gevoel gaat oproepen. Ook ben ik erg benieuwd naar Pro Evolution Soccer 2016, daar PES 2015 het voor het eerst sinds jaren voor elkaar heeft gebokst om me langer te boeien dan de tegenhanger van EA. Hopelijk weet men de sterke basis van het vorige deel op de juiste punten uit te bouwen, om de 2016-versie op die manier nog completer te maken. Daarnaast ga ik mijn aandacht proberen te richten op informatie rondom Tom Clancy's Rainbow Six: Siege en Forza Motorsport 6, twee games waar ik nog niet het volle vertrouwen in heb, maar wel enorm geïnteresseerd in ben. Laat maar komen, die E3!

Lees meer