Voorspelling: Evolve

Geplaatst: 3 januari 2015 10:00
Aangepast: 1 januari 2018 00:00
-

Wat gaat er komen in 2015? Een hoop games, dat is één ding wat zeker is. En wie zou ik zijn als ik niet een Vooruitblik zou maken naar het nieuwe jaar. Ik kijk zeker uit naar een aantal titels en deze staan in een kleine lijst hieronder. Twee van de drie games verschijnen op Nintendo-platformen. Ik ben nu eenmaal gek op Nintendo en zijn games, dus erg verrassend zal het niet zijn voor degenen die mij kennen. Lees snel door en kom erachter waar ik naar uitkijk.

The Legend of Zelda

Sinds jaar en dag ben ik gek op de The Legend of Zelda-franchise. Allemaal leuke games met een spannend verhaal en smakelijke gameplay. Tot op de dag van vandaag heb ik bijna elke Zelda-game gespeeld, op wat kleinere games na zoals Link's Crossbow Training. Maar ach, je hebt weleens wat missers. Toen het bekende filmpje online kwam, was ik bezaaid met enthousiasme. Een sandbox Zelda-game, wie wil dat nou niet. Bovendien zijn de grafische eigenschappen van de Wii U goed genoeg om wat indrukwekkende beelden op te leveren waar ik alleen nog enthousiaster van werd. Dus op naar 2015 en The Legend of Zelda!

Evolve

Na één van de gelukkigen te zijn geweest die de Big Alpha van Evolve mocht spelen, was ik verkocht aan de game. Hoewel de Big Alpha niet het volledige pakket toonde, merkte je al welke richting het op ging. De goede richting dus. De gameplay is goed uitgedacht en het concept is verbazingwekkend goed. Oké, het zal vast niet de eerste in zijn genre zijn, maar toch heeft het wat vernieuwends. Eens in de zoveel tijd worden we weer lekker gemaakt met een trailer die een nieuw monster toont, ik kan er geen genoeg van krijgen. En omdat ik altijd releasedata vergeet, heb ik alvast 10 februari 2015 in mijn agenda staan. Je kan het maar zeker weten.

The Legend of Zelda: Majora's Mask

Nog een Zelda-game, hoe is het mogelijk. Zoals ik al eerder vertelde, ben ik gek op de Zelda-franchise. Het is dan ook niet heel vreemd om nog een Zelda-game te vinden in mijn Vooruitblik. Hoewel The Legend of Zelda: Majora's Mask maar een remake is, kijk ik toch uit naar deze game. Want toen The Legend of Zelda: Ocarina of Time 3D uitkwam, had ik toch het gevoel dat de remake een toevoeging was in de serie en een verbetering op de originele game. Dus eigenlijk verwacht ik met deze remake een soortgelijk resultaat. Hopelijk kan deze game mij net zo erg boeien als de vorige in zijn reeks en ben ik weer een aantal uren kwijt aan deze game. Dat valt nog maar te bezien, maar ik verwacht er een hoop van. Daarom is dit zeker een game waar ik naar uitkijk.

Naar welke games kijken jullie dit jaar uit? Laat het ons vooral even weten!

Lees meer