Voorspelling: Hitman 6

2014 was een redelijk gamejaar, niet heel bijzonder, maar ook weer niet ontzettend slecht. Het jaar werd vooral gekenmerkt door een hele hoop HD-remakes. Hoewel sommige heerlijk waren, zoals GTA V en The Last of Us Remastered, ben ik er nu wel een beetje klaar mee. Ik hoop dan ook dat 2015 iets spectaculairder gaat worden dan 2014. Er staan al genoeg games op mijn radar waaronder het binnenkort te verschijnen Dying Light, Battlefield: Hardline en de veelbelovende RPG Kingdom Come: Deliverance. De drie games waar ik echter het meeste naar uitkijk zijn:

Hitman 6

Als groot fan van de Hitman-serie kijk ik enorm uit naar het nieuwste deel, die teruggrijpt naar het succes van Hitman: Contracts en Hitman: Blood Money. Hitman 6 is officieel nog niet aangekondigd, maar zowel Square Enix als IO Interactive hebben laten weten dat de game al een tijdje in ontwikkeling is en de grootste en meest open levels van alle games zal hebben. Hoewel ik hoop dat de game eind dit jaar nog zal verschijnen, is de kans aanwezig dat dit pas 2016 zal worden. Als we het dit jaar met informatie, screenshots en gameplay moeten doen, dan ben ik ook al zeer tevreden.

onbekend

Batman: Arkham Knight

De Batman: Arkham-games die afgelopen jaren zijn verschenen zijn van hoog niveau. De ontwikkeling van Batman: Arkham Origins werd overgenomen door Warner Bros. Montreal, maar nu is Rocksteady weer terug met Batman: Arkham Knight. De game zal wat minder op safe spelen dan Origins en introduceert een aantal nieuwe mogelijkheden, waaronder de Batmobiel waarin je door de stad kunt rondrijden en het enorme wapenarsenaal die je tegen alle bad-guys kunt gebruiken. Ik heb in ieder geval weer zin om in de huid van de Dark Knight te kruipen.

onbekend

The Witcher 3: Wild Hunt

De PlayStation 4 is nu iets meer dan een jaar uit en ik heb al vele games mogen spelen op de console, maar een RPG ontbreekt nog. Natuurlijk zijn er al een aantal RPG's uitgebracht, maar deze spreken mij niet zo aan, op Dragon Age: Inquisition na dan. Met The Witcher 3: Wild Hunt gaat er dan eindelijk een RPG komen met een schitterende open wereld, die groter is dan die van The Elder Scrolls V: Skyrim. The Witcher-games kenmerken zich door de goede combat, een goed verhaal en een fraaie en levendige wereld. Ik heb dan ook ongelofelijk veel zin om als Geralt of Rivia deze wereld te verkennen.

onbekend

Naar welke games kijken jullie dit jaar uit? Laat het ons vooral even weten!

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?