Voorspelling: Luigi's Mansion 2

Geplaatst: 12 januari 2013 12:00
Aangepast: 1 januari 2018 00:00

Het afgelopen jaar was voor mij helaas meer een jaar van games kopen dan games spelen. Het is vaak toch te moeilijk om een goede game te laten liggen, ook al weet ik dat ik er weinig tijd voor heb om het ook daadwerkelijk te spelen.

Ondanks mijn groeiende spellenvoorraad waarvan ik de helft nog niet eens gespeeld heb, kijk ik toch ook alweer uit naar 2013, vanwege een aantal van die geweldige games die gaan komen. Hierbij mijn top 3 van deze spellen:

StarCraft 2: Heart of the Swarm

StarCraft 2 is naar mijn mening een van de beste en meest gebalanceerde RTS-game op de markt. Na meer dan driehonderd uur StarCraft 2 is dit een van de spellen die mij nog steeds niet vervelen. Ik kijk dan ook met veel plezier uit naar de komst van de uitbreiding Heart of the Swarm. De uitbreiding zal nieuwe units, nieuwe strategieën, een compleet nieuwe campaign en natuurlijk vele uren gameplay met zich meebrengen.

Luigi's Mansion 2

Luigi's Mansion is voor mij waarschijnlijk wel het favoriete spel op de GameCube, op The Legend of Zelda: The Wind Waker na natuurlijk. Een beetje van kamer naar kamer lopen met op de achtergrond het geluid van een bange Luigi, een beetje puzzelen hoe je het spook tevoorschijn laat komen en ze vervolgens opzuigen. Absoluut iets waar ik van genoten heb. Met de komst van Luigi's Mansion 2 voor de 3DS, kan ik ook deze keer weer op spokenjacht. Ik heb er zin in!

Monster Hunter 3 Ultimate

Als derde staat bij mij toch de nieuwe Monster Hunter 3 Ultimate. Als een van de nieuwe games voor de Wii U, is deze game echt een reden voor mij om de Wii U in huis te nemen. Met uren gameplay nog steeds een game die ik minstens 1x per week uit de kast haal om te spelen. Ik hoop dan ook dat deze net zo goed of zelfs beter zal worden dan de huidige Monster Hunter-game.

Lees meer