Voorspelling: Mass Effect 3

Het jaar 2012 is er alweer! Tjonge, wat ging het afgelopen jaar hard en wat kregen we veel goeie titels voorgeschoteld! Dit jaar belooft het ook bont te gaan maken. Maar nu moet ik drie games uitzoeken waar ik naar uit kijk dit jaar jaar, wat een opgave. Waar moet ik beginnen?

SSX

In 2001!? Ja met SSX Tricky, daar is het mee begonnen in 2001. De übertricks, de misselijkmakende lange airtime, de vette tracks waarvan alleen al de bass genoeg was om lawines te veroorzaken, fucking heerlijk. De nieuwe SSX belooft dit allemaal weer terug te gaan brengen! Online trucs vertonen en insane hoge scores neerzetten. Normaal heb ik hoogtevrees, maar één ding is zeker: begin maart van dit jaar ben ik te vinden op de top van de Himalaya op mijn board!

onbekend

Mass Effect 3

Shooters: ik ben er niet zo heel erg fan van. Maar de Mass Effect-serie heeft laten zien dat een shooter niet alleen COD- of BF-stijl moet hebben om goed te zijn. I was hooked na aanraden van een maat om Mass Effect eens te proberen. Deel één ging erin als zoete koek, en deel twee ging erin als een koud biertje op een zwoele zomeravond. Laat deeltje drie in maart dus maar komen! Ik hoop dat ontwikkelaar BioWare met deel drie nog een stap verder gaat.

onbekend

Final Fantasy XIII-2

Het gelukkigst ben ik met een goeie RPG, eentje als Final Fantasy XIII-2 bijvoorbeeld. In het eerste deel was de nieuwe stijl even wennen, net als het battle-systeem overigens. Deel twee zal hetzelfde bieden en meer, de introductie van een nieuw character, een nieuw verhaal en een toffe toevoeging aan het battle-systeem en dat allemaal met dezelfde prachtige stijl en graphics. Reden genoeg om deze game ook op mijn lijstje voor 2012 te hebben.

onbekend

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?