Voorspelling: Mass Effect 4

Geplaatst:
Aangepast: 1 januari 2018 00:00

2015: wat voor gamejaar gaat dit worden? Als ik zo de lijst bekijk met aankomende games, zie ik hier erg veel toppers tussen staan. Met veel moeite heb ik er een paar kunnen uitpikken om uit te lichten, hierbij dus mijn favorieten voor 2015!

Rise of the Tomb Raider

De reboot van Tomb Raider was, in mijn ogen, zeker geslaagd toen deze bijna twee jaar geleden uitkwam. Lara was weer helemaal terug en dit keer in een iets meer bedekte outfit, wat ik eigenlijk wel kon waarderen. Je ziet mevrouw Croft evolueren van damsel in distress naar echte powervrouw. Je kunt wel stellen dat dit mijn favoriete game van 2013 was. Ik kan in ieder geval niet wachten op Rise of the Tomb Raider die gegarandeerd net zo vet gaat worden als zijn voorganger.

Assassin's Creed Victory

Ik hoor jullie al denken: houd nou toch eens op met je Assassin's Creed! Oké, ik ben misschien een beetje een fangirl, maar zoals jullie in mijn vorige Drie van die hebben kunnen lezen, zit ik echt te wachten op deze Assassin's Creed Victory die zich afspeelt in de Victoriaanse tijd. De screenshots zien er al veelbelovend uit en hopelijk maakt het al mijn verwachtingen (en meer) waar. En laten we hopen dat Ubisoft deze game wel beter afmaakt om problemen zoals die bij Unity voorkwamen te voorkomen. Desnoods stellen ze de game wat uit, het is echt geen schande om eens niet elk jaar een AC af te leveren.

Mass Effect 4

Er is nog heel weinig bekend over dit nieuwe deel uit de Mass Effect-reeks en ik ben ook bang dat deze niet gaat verschijnen in 2015. Waarom noem ik deze dan in mijn Vooruitblik? Omdat ik niet kan wachten om deze game in mijn bezit te hebben. Alle delen hebben mij gigantisch geboeid (ja, zelfs deel drie) en heb ik deel twee en drie meerdere malen gespeeld, omdat ik helemaal in de ban was van deze prachtige Mass Effect-wereld. Ook ben ik heel erg benieuwd naar het verhaal en de nieuwe characters die de revue zullen passeren. Dus BioWare: kom maar op met Mass Effect 4, als het niet in 2015 gebeurt, dan maar in 2016.

Deze games staan bovenaan mijn lijstje voor 2015. Natuurlijk zijn er nog een hoop games waar ik naar uitkijk zoals mijn guilty pleasure RollerCoaster Tycoon World maar ook Evolve (waar ik niet op kan wachten sinds gamescom 2014), The Witcher 3: Wild Hunt en Batman: Arkham Knight lijken me wel wat. Op welke games zitten jullie te wachten? Laat het me weten in de comments. Ik heb er in ieder geval heel veel zin in!

Lees meer