Check hier alle The Game Awards 2023 content

Voorspelling: Mass Effect: Andromeda

Ik voel het aan mijn water, 2016 wordt een goed jaar. Tijdens een speurtocht op het internet vliegen de indrukwekkende titels mij om de oren. Waar moet ik in hemelsnaam beginnen? Op zich ziet Far Cry Primal er veelbelovend uit. Hetzelfde geldt voor No Man's Sky. Maar zit ik er echt op te wachten om miljarden planeten te ontdekken? Ik heb al moeite met de wereld van The Witcher 3: Wild Hunt. The Last Guardian dan? Stiekem heeft Trico mijn hart al veroverd. Nee, geen van allen. Ik ga voor drie andere titels, die mijn hart net iets sneller doen kloppen.

XCOM 2

Bij het zien van de aftiteling van XCOM: Enemy Unknown voelde ik mij euforisch. Het is mij gelukt! Ik had niet verwacht zo'n strategische game uit te kunnen spelen. Zoals je merkt, ik ben er nog steeds trots op. Bij de aankondiging van XCOM 2 zat ik dan ook direct rechtop. De volgende uitdaging waarbij mijn hersenen eens goed aan het werk worden gezet. XCOM 2 barst van de nieuwe wapens en indrukwekkende vijanden. Met het nieuwe team ga ik de wereld redden. Let maar op!

Mass Effect: Andromeda

Nee, sciencefiction is niets voor mij, zei ik. Probeer het, zei mijn man. Ik haalde mijn schouders op. Direct werd ik de wereld ingezogen en urenlang kroop ik in de huid van Lieutenant Commander Shepard. Het originele einde van Mass Effect 3 heb ik BioWare vergeven. Ik kijk er naar uit om een nieuwe Melkweg te ontdekken. Daarnaast ben ik toe aan een fatsoenlijke RPG, want Fallout 4 was voor mij een teleurstelling. Ik hoop dat Mass Effect: Andromeda het gat in mijn hart vult.

Cuphead

Wat mij betreft is Cuphead een echte eyecatcher. De handgetekende animaties zijn geïnspireerd op de cartoons uit de jaren veertig. Als Cuphead and Mugman neem je het met zijn tweeën op tegen allerlei eindbazen. Ik kijk er naar uit om samen op de bank te zitten, met controllers in onze handen, schreeuwend richting het scherm. Co-op lijkt langzaamaan te verdwijnen, maar hopelijk weet een titel als Cuphead het genre toch weer op de kaart te zetten.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?