Check hier alle Tokyo Game Show 2023 content

Voorspelling: Mass Effect Andromeda

Dit jaar ga ik voor het eerst de E3 volgen. Ja, je leest het goed. Natuurlijk is het één van de grootste evenementen in de game-industrie, maar alle bombarie trekt mij niet. Aankomende juni ga ik er toch echt eens goed voor zitten. Als ik het lijstje bevestig en verwachte titels bekijk, zijn er toch een handjevol games waar ik nieuwsgierig naar ben. Een steekt er voor mij bovenuit. Het wordt tijd voor fatsoenlijke beelden en informatie in plaats van allerlei geruchten.

Mass Effect Andromeda

De game waar ik ongetwijfeld het meest naar uitkijk op de E3 dit jaar, is Mass Effect Andromeda. Er is, tot mijn frustratie, nog weinig over bekend. Uiteraard zijn er tal van geruchten. Zo ben je blijkbaar in het aankomende spel een alien. Dit zegt echter weinig, want dit is afhankelijk van het perspectief. Daarnaast zien de karakters er blijkbaar fantastisch uit, maar met de technieken (en budgetten) van tegenwoordig lijkt mij dit vanzelfsprekend. Kortom, kom eens met concrete informatie EA! Ik verwacht dat ik tijdens de E3 uit mijn sokken word geblazen. Ik verwacht vele planeten om te ontdekken, indrukwekkende wapens en exotische buitenaardse rassen. Daarnaast wil ik een meeslepend verhaal met diverse eindes, levendige karakters, intrigerende optionele missies en intuïtieve gameplay. Allemaal erg redelijk, vind je niet?

Overig

Naast Mass Effect Andromeda ben ik ook nieuwsgierig naar titels zoals Attack on Titan, Dishonored 2, Horizon: Zero Dawn en Scalebound. Helaas heb ik laatst mijn Xbox One verkocht, dus het blijft bij plaatjes kijken wat betreft Scalebound. Geen draak aan mijn zijde in ons gevecht tegen intimiderende eindbazen. Verder ben ik erg benieuwd wat ontwikkelaar Guerilla Games met Horizon: Zero Dawn voor ons in petto heeft. Guerilla Games slaat, ten opzichte van de bekende Killzone-serie, een andere weg in en dat spreekt mij aan. Ik heb dan ook geen enkele Killzone-titel ooit gespeeld. De beelden tot nu toe zien er schitterend uit en ik heb wel zin in een nieuw avontuur. Helaas moet je ook voor deze titel tot 2017 wachten. Tot slot wordt hier op de achtergrond Red Dead Redemption 2 geroepen. Een mogelijk vervolg van Red Dead Redemption is (nog) niet officieel bevestigd, maar hopen kan natuurlijk altijd. Wellicht verrast Rockstar Games ons. Fingers crossed!

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?