Voorspelling: Michelle met Kingdom Hearts III

Het jaar 2017 is weer voorbij en er zijn veel toffe games verschenen. Veel games waar ik op zit te wachten zijn echter helaas opnieuw uitgesteld. Het is zelfs zo erg dat ik eigenlijk mijn vooruitblik van vorig jaar kan hergebruiken. Desondanks geven we de hoop nog lange niet op. Ik ben er honderd procent zeker van dat dit het jaar wordt dat de nieuwste Kingdom Hearts-game eindelijk in mijn bezit is. Daarnaast lijkt het project genaamd Octopath Traveler veel goeds te beloven voor het jaar 2018.

Kingdom Hearts III

Menig fan van de Kingdom Hearts-serie is het vast met mij eens dat het echt een keer tijd wordt dat het derde deel van de serie in de winkelschappen komt te liggen. Begin vorig jaar leek het erop dat de game in 2017 eindelijk uitkwam, maar helaas kwam Square Enix enkel met een zoethoudertje. De uitgever kan ons echter niet eeuwig bezig houden met HD-remakes. Naar de bundels Kingdom Hearts HD 1.5 en 2.5 zaten we natuurlijk al te wachten op Kingdom Hearts III, maar in plaats daarvan kregen we ook nog Kingdom Hearts 2.8. Ik hoop echt dat de uitgever mijn 2018 wel helemaal compleet maakt met Kingdom Hearts 3.

onbekend

Project Octopath Traveler

De tweede game waar ik echt naar uitkijk in het nieuwe gamejaar, is de game die momenteel onder de naam Octopath Traveler door het leven gaat. Dit nieuwe project van de makers van Bravely Default beloofd veel goed voor de fans van retro turnbased JRPG-games, mits je uiteraard een switch in huis haalt. De game verschijnt exclusief voor Nintendo's nieuwste console. Persoonlijk denk ik dat het verhaal zich af gaat spelen ver voor de games Bravely default en Bravely Second. De karakter namen uit de demo van Octopath traveler komen namelijk terug in de Bravely-games.

onbekend

Overige juweeltjes

Natuurlijk kan een gamejaar nooit volkomen verzadigd zijn zonder wat extra juweeltjes. Zo hoop ik nog steeds dat de remake van Final Fantasy VII dichterbij is dan het lijkt, maar ik ben bang dat deze pas in 2019 het licht ziet. Wel kunnen we dit jaar genieten van meerdere Final Fantasy-karakters in Dissidia NT. Daarnaast verschijnt de remake van Secret of Mana, welke helaas niet meer de retro sfeer van vroeger bevat maar zeker het spelen waard is. Ook moet de Nintendo Switch een aantal mooie titels krijgen, waaronder een nieuwe Fire Emblem-game en de Dragon Quest Builders-games.

onbekend

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?