Check hier alle Nacon Connect 2024 content

Voorspelling: Microsoft en Call of Duty: Modern Warfare

Geplaatst: 5 juni 2019 12:00
Aangepast: 2 februari 2024 22:10

De E3 gaat bijna van start en staat uiteraard weer garant voor de nodige nieuwe aankondigingen, trailers, informatie over games en misschien ook wel nieuwe consoles. Ook op de redactie wordt er alweer druk gespeculeerd over al het moois wat eraan zit te komen. Iedere redacteur heeft wel een wensenlijstje in zijn hoofd zitten, die hopelijk werkelijkheid gaat worden. De redactie van Gameliner neemt je in ieder geval mee in hun wensen en komt elk met een eigen voorspelling.

Patrick met Microsoft

Door de afwezigheid van een aantal prominenten uit de industrie, wordt dit jaar de E3 toch een beetje anders. Dat neemt niet weg dat ik denk dat er een aantal mooie onthullingen worden gedaan. Waar bepaalde bedrijven namelijk schitteren door afwezigheid, biedt het anderen weer de kans deze grote spotlight te pakken. Sony is niet aanwezig, Nintendo alleen in mindere mate, dus heeft Microsoft alle kans de aandacht op zich te vestigen. Die kans moeten en kunnen ze niet aan zich voorbij laten gaan. Microsoft heeft in aanloop naar de E3 al een paar keer laten blijken iets groots voor ons in petto te hebben. Er zijn al wat details over de PlayStation 5 bekendgemaakt, dus dit is een mooie kans om de nieuwe Xbox console te onthullen, inclusief een paar grote exclusieve titels. Een nieuwe Halo of Gears of War-game bijvoorbeeld. Microsoft leeft al jaren in de schaduw van de concurrenten, maar is achter de schermen hard bezig een inhaalslag te maken voor de volgende generatie. Deze E3 gaan ze shinen, is mijn voorspelling.

Kees met Call of Duty: Modern Warfare

Elk jaar kijk ik wel uit naar de E3 voor nieuwe aankondigingen, gameplay, informatie en meer. Dit jaar is ook niet anders, alhoewel ik ditmaal niet zoveel op mijn wensenlijstje heb staan. Natuurlijk ben ik benieuwd of we een glimp op gaan vangen van de nieuwe consoles van Sony en Microsoft, en mogelijk zelfs meer dan een glimp. Verder kijk ik uit naar nieuwe informatie rondom The Last of Us 2, waarvan het gerucht gaat dat die pas in 2020 gaat verschijnen. Uiteraard hoop ik als Hitman-fan meer te zien van de aankomende Bank-uitbreiding voor Hitman 2, die hopelijk niet teleur gaat stellen. Veel andere games staan echter niet op mijn radar, alhoewel daar met nieuwe aankondigingen natuurlijk verandering in kan komen. De game waar ik sinds vorige week toch wel het meest nieuwsgierige over ben, is echter Call of Duty: Modern Warfare. Sinds het allereerste deel uit 2003 ben ik fan van de serie, maar om eerlijk te zijn, vond ik alle games die na de eerste Black Ops en Modern Warfare 3 uitkwamen teveel van hetzelfde. De games hebben de laatste jaren ook een hele boel kritiek gekregen, wat voor een groot deel terecht was. Call of Duty: WWII zorgde bij mij toch weer voor een sprankje hoop wat nu door de trailer van Call of Duty: Modern Warfare is versterkt. Hopelijk wordt het een waardige remake/reimagination van het origineel en gaan we tijdens de E3 meer zien en horen over het nieuwste deel in de Call of Duty-serie. De sigaarrokende Captain Price gaf me alvast een positief en ouderwets gevoel.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord