Voorspelling: Naomi met World of Warcraft: Battle for Azeroth

Naomi speelt voornamelijk één game waar wij bij de eindredactie van wegblijven als de zwarte plaag. Niet omdat deze game in kwestie erg slecht is, maar omdat deze titel van een dergelijk formaat is dat je er honderden en honderden uren in kan verliezen. Naomi speelt namelijk al jarenlang een bepaalde MMORPG, en niet zomaar eentje. Rarara, hoe zal 2018 dan toch eruit gaan zien voor Naomi?

World of Warcraft: Legion

In het afgelopen jaar ben ik, na een tijd gestopt te zijn, toch maar weer opnieuw begonnen aan World of Warcraft. Dit is een game waar ik aan begonnen ben in mijn jeugd en eigenlijk keer op keer weer naar terug keer. Ik denk dat veel World of Warcraft-spelers het wel herkennen als ik zeg dat het een game is waar je een pauze van kunt nemen maar nooit écht mee stopt. Voor mij was dit dus ook het geval. Ik maakte een character aan en baande mij een weg door alle monsters en bandieten om uiteindelijk dan toch echt bij de laatste uitbreiding Legion uit te komen. En wat heb ik hier van genoten. Ik heb gehuild, ik heb gelachen. Mijn ogen wisten niet wat ze moesten zien tijdens de vele cinematics die tussendoor getoond werden. En toen kwam ook dat ten einde.

onbekend

Legion voorbij, en nu?

Toen ik eenmaal 'klaar' was met Legion (Want zeg nou eerlijk, niemand is ooit echt klaar met World of Warcraft), ben ik na wat gefrunnikt te hebben aan mijn warcraft-cosplays, op zoek gegaan naar andere games. Ik heb een Nintendo Switch aangeschaft en genoten van de nieuwe console en diens games. Uren en uren heb ik zitten in Zelda: Breath of the Wild en Splatoon 2. En al heb ik hier echt van genoten, het vulde niet het verlangen naar meer verhaal en meer avontuur.

onbekend

For the Alliance! of... For the Horde?

En toen was Blizzcon 2017 daar. Na de speculaties dat Blizzard hun nieuwe uitbreiding zou aankondigen tijdens gamescom, wat niet gebeurde, had ik goede moed dat de deze dan toch echt plaats zou vinden tijdens Blizzcon. En ik had gelijk. Gelukkig had ik gelijk! Blizzard leidde de aankondiging van World of Warcraft: Battle for Azeroth in met een prachtige cinematic waarin zowel de Alliance als de Horde in hun volle glorie aanwezig zijn. Sylvanas, als leider van de Horde en Koning Anduin als leider van de Alliance. Naar mijn mening heeft Blizzard hun kans tot het aanwakkeren van de factie-gevoelens goed benut.

Nu is een trailer natuurlijk niet het enige waar je een game op gaat beoordelen, ook de nieuwe functies en mogelijkheden maken mij erg nieuwsgierig naar wat de toekomst gaat brengen. Er zijn straks weer nieuwe gebieden te verkennen, nieuwe rassen om aan te maken en nieuwe verhalen om te ontdekken. Ik kan niet wachten, en jij?

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?